Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea

Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea

Autor: Maximilian Munteanu | 27 iunie 2011

Am primit azi dimineaţă un comunicat de presă de la importatorul Troy Lee Deisgns pentru România, Mondo F. Distribution, care consfinţeşte oficial colaborarea dintre marca americană de echipament şi Bikexpert. Le dăm cuvântul:

Începând cu acest sezon, riderii team-ului Bikexpert, Sorin Părău şi Viorel Ciupitu a.k.a. Ciupi, vor folosi echipament complet Troy Lee Designs.

Mondo F. Distribution, importatorul binecunoscutului brand american, este onorat să poată susţine echipa Bikexpert. Ei spun: “Suntem convinşi că asocierea notorietăţii mărcii Troy Lee Designs cu cea a team-ului va fi motivantă pentru evoluţia competiţională a celor doi."

Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea



Sorin utilizează poartă momentan noul echipament Troy Lee Designs GP Air Beast Yellow 2012ş şi casca D3 Carbon Steve Peat, cu care a fost prezent şi la ultimul concurs urban de downhill din Budapesta, desfăşurat în luna iunie, iar Ciupi se dă cu noul combo Troy Lee Designs GP Air Stinger White/Blue şi este protejat de casca D3 Carbon Medusa Black şi de ochelarii Utopia Slayer Pro Checkers.

Sorin Părău este multiplu Campion Naţional în disciplinele downhill, four cross şi dual, unul dintre cei mai titraţi rideri români şi câştigătorul a numeroase concursuri de pe plan naţional şi regional.

Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea


Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea



Viorel Ciupitu reprezintă cu mândrie Bucureştiul, a demonstrat dedicaţie şi real talent în ultimii ani şi are numeroase rezultate bune la nivel naţional. Momentan tocmai depăşeşte o perioadă de accidentare şi îşi revine la forma cu care s-a făcut remarcat.

Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea


Troy Lee Designs şi Bikexpert îşi anunţă colaborarea



Troy Lee Designs funcţionează după sloganul "For the World's Fastest Racers" şi este un inovator în materie de echipament şi de protecţii în lumea celor două roţi, motorizate sau nu, reuşind să se definească şi să se reinventeze constant printr-ul stil inconfundabil. La origini atelier pentru pictat căşti custom, Troy Lee Designs rămâne vârful de lance în acest domeniu, având pe lista de piloţi afiliaţi cele mai notorii nume din sporturile cu motor, dar şi din BMX sau mountainbiking.

Bikexpert este unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori din România, reprezentând oficial mărci renumite precum Santa Cruz, Kona, Cube, NS Bikes, Octane One, KHE, Manitou, Marzocchi, Hayes, Sun Ringle, DT Swiss, Park Tools, Six Six One, Met sau Point. Echipa Bikexpert este binecunoscută pe plan naţional şi îi susţine pe câţiva dintre cei mai talentaţi rideri din România.

Bineînţeles, produsele Troy Lee Designs se pot găsi în reţeaua Bikexpert, dar şi în alte magazine de specialitate.

www.bikespert.ro
www.mondofdistribution.ro

------ ------ ------ ------ ------ ------



Notă: Pentru a preîntâmpina orice fel de potenţiale comentarii maliţioase, anunţăm oficial că DirtBike.ro va publica şi în viitor astfel de comunicate de presă şi materiale cu scop de promovare venite din partea diferitelor brand-uri sau importatori din România. Adresa de contact este cea binecunoscută şi este disponibilă oricărui doritor.
Raporteaza

9 Comentarii

Victor Tld
29 iunie 2011 la 02:52
12 mil?:)))) e 20 boss:) iti zic oficial da ei nu dau atata pe ele:P
0
0
Maximilian Munteanu
29 iunie 2011 la 03:04
Boss-ule Victor, sper ca ti-ai facut bine calculele si in privinta untului din alimentara! Imagineaza-ti ca si ala are adaos comercial, desi, ai dreptate, ar trebui sa il dea pe degeaba. :-< Partea proasta e ca firma aia de unt nu are team de rideri boss de boss care sa isi cumpere untul la pret de fabrica... Sper ca m-am facut inteles, boss! ;)
0
0
Norby Mtb
29 iunie 2011 la 17:32
boss'n up :))
0
0
Razvan Ban
8 iulie 2011 la 12:29
Justitiarul...castile alea au un pret+tva+adaos+nebunii indiferent sunt scumpe:)
0
0
Valentin Racasan
12 iulie 2011 la 16:46
Ok nu comentez,sunt super,dar ar trebui la un pret mai mic,si pentru buzunarul,romanului,sunt multi baicari talantati,intreb,oneal,sis six one nu sunt ok, nu mai bagati in pret asa mult,fiti mai rezonabili, si se vor vinde mai multe,de ce nu se gaseste cineva sa spuie si de alte firme..
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads