Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Despre DirtBike

Editat la: 18 februarie 2024 la 05:27:00

Lansat în 2006 DirtBike.ro a fost iniţial pornit mai mult de dragul distracţiei de nişte prieteni pasionaţi de biciclete. În scurt timp însă proiectul a devenit site-ul neoficial al comunităţii de rideri din Braşov şi apoi, la fel de rapid, portalul numărul unu al riderilor din România.


Încă de la început DirtBike.ro a mizat pe componenta socială şi a avut inspiraţia de a da mână liberă utilizatorilor pentru a-şi exprima propriile opinii şi preferinţe. După şapte ani de activitate este evident că aceasta a fost alegerea corectă. DirtBike.ro este, de foarte multă vreme şi inclusiv la ora actuală, cel mai vizitat şi accesat website de ciclism din România.


În era web 3.0 socialul este rege în online iar DirtBike.ro se pliază pe aceste tendinţe. Ca dovadă, şi activitatea noastră de pe Facebook oglindeşte aspiraţiile definite mai sus, iar utilizatorii sunt într-o interacţiune permanentă cu postările noastre: mii de fani, milioane de prieteni, feeback constant, expunere excelentă, caracter viral în creştere.