Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Termeni și Condiții

Editat la: 18 februarie 2024 la 05:29:00

Termeni și condiții

Serviciul DirtBike.ro, administrat de Legis Cons SRL, CUI: RO15295724, cu nr. Reg Com J08/488/2003, cu sediul in Brasov, str. General Dumitrache nr.4, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord ("Acord"). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www.DirtBike.ro, numita in continuare "website". Accesarea in orice fel a site-ului web www.DirtBike.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web www.DirtBike.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

TERMENI
DESCRIERE
ÎNSCRIEREA MEMBRILOR
UTILIZAREA BAZARULUI
UTILIZAREA FORUMULUI
PUBLICAREA DE RECENZII
CONFIDENȚIALITATE
SECURITATEA MEMBRILOR
SISTEMUL DE GARANȚII
LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE
LEGI ȘI JURISDICȚIE
TERMENI DE ÎNTRERUPERE SAU SUSPENDARE
CONDIȚII DE UTILIZARE CONȚINUT
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR

TERMENI
Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Legis Cons SRL numit in continuare "Furnizor". Furnizorul isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Furnizorul isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Furnizor sau DirtBike.ro - societatea Legis Cons SRL, persoană juridică romană, cu sediul în Brașov, str. General Dumitrache nr.4, ap.5, Brașov, Județul Brașov, Cod Postal: 500168, telefon 0758211061, [email protected], înregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brașov sub nr J08/488/2003, CUI RO15295724, capital social: 200 lei.

DESCRIERE
Serviciul DirtBike.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului web DirtBike.ro consta in prezentarea de informatii pentru cei interesati de domeniul ciclismului.
De asemenea, in cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul forumurilor de discutii, publicarea de anunturi, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. Accesarea oricarui continut al site-ului web DirtBike.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului DirtBike.ro.
Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul site-ului DirtBike.ro persoanelor fizice si/sau juridice.

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului DirtBike.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, discriminare, agresivitate, utilizare de cuvinte si expresii obscene, spam, promovare de servicii financiare, jocuri de noroc, activitati ilicite, continut interzis minorilor, sau daca dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul DirtBike.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului DirtBike.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul DirtBike.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.


Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului DirtBike.ro nu sunt garantate in nici un fel.

INSCRIEREA MEMBRILOR
Inscrierea ca membru al DirtBike.ro presupune urmatoarele obligatii:
Completarea campurilor cerute la inregistrare cu date reale. Nu este permisa inregistrarea folosind datele altei persoane fara permisiunea acesteia.


Nu vei creea si/sau folosi mai mult de un singur cont. Utilizarea de conturi multiple aduce ca sanctiune dezactivarea tuturora.


Nu vei aduce injurii si nu vei face insulte la adresa celorlalţi membrii, nu vei face remarci cu tente rasiste, xenofobe şi discriminatorii.


Nu vei exagera cu majusculele în nici o secţiune a siteului.


Limba folosită în toate sectiunile site-ului este LIMBA ROMÂNA, cu exceptia sectiunilor de pe forum dedicate limbilor engleză şi germană. Sunt permise citatele în alte limbi, atunci când sunt traduse sau când întelesul lor este evident.


Nu vei publica continut cu caracter publicitar si/sau spam.


Nu vei publica comentarii care nu au legatură cu continuţul din pagină (articol, foto, video, etc), răutacioase si/sau rău intenţionate.


Orice incalcare a acestor prevederi va fi sanctionata cu dezactivarea partiala sau totala a contului de utilizator.


Moderatorii au dreptul sa dezactiveze partial sau total orice cont care considera ca nu respecta acest acord.

UTILIZAREA BAZARULUI
Utilizatorul își asumă răspunderea pentru continuțul anunțurilor publicate și declară că acestea corespund cu starea reală și juridică a produsului ce face obiectul anunțului și că nu încalcă drepturile Furnizorului și/sau ale unor terțe persoane.


Utilizatorul declară pe propria răspundere că este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuală, inclusiv al drepturilor de autor în privința conținutului publicat, inclusiv fotografii.


Prin completarea formularului și/sau transmiterea anunțului către Furnizor spre publicare pe Pagina DirtBike.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.


Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Bazarul DirtBike.ro de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (obiecte cu provenienta suspecta, au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.


Pentru a fi validat, un anunț trebuie să respecte următoarele reguli:


Anunțul face referire la un singur obiect – În caz contrar un moderator poate șterge anunțul;


Anunțul este încadrat în categoria corectă – În caz contrar un moderator poate corecta anunțul sau poate dezactiva anunțul când utilizatorul recidivează în nerespectarea regulilor. Dacă în termen de 5 zile de la dezactivare problema nu este rezolvată, anunțul va fi șters;


Anunțul poate fi încadrat în categoriile site-ului (are legatură cu ciclismul) – În caz contrar: ștergere;


Anunțul nu este un duplicat al altui anunț – În caz contrar: ștergere;


Limba folosită este limba română – În caz contrar: corectare/dezactivare;


Nu este folosit caps lock – În caz contrar: corectare/dezactivare;


Titlul face referire la obiectul din anunț – În caz contrar: corectare/dezactivare;


Titlul nu conține caractere speciale sau cuvinte și expresii precum: vând, cumpăr, schimb, ocazie, reducere, ofertă – În caz contrar: corectare/dezactivare;


Titlul nu face key word spam – În caz contrar: corectare/dezactivare;


Prețul este realist - În caz contrar: corectare/dezactivare;


Descrierea, atributele și imaginile reflectă același obiect - În caz contrar: corectare/dezactivare;


Anunțul are atașat cel puțin o imagine – În caz contrar: dezactivare ;


Imaginile sunt clare – În caz contrar: dezactivare;


Imaginile nu au ștersături – În caz contrar: dezactivare;


Imaginile nu sunt rotite – În caz contrar: corectare;


Imaginile conțin în prim plan obiectul din anunț – În caz contrar: dezactivare;


Imaginile nu conțin înscrisuri (altele în afară de data înscrisă de aparatul de fotografiat) sau diferite însemne ori au aplicate sigle, marci sau alte însemne care ar putea încalca drepturi de proprietate intelectuala a unor terți – În caz contrar: dezactivare;


În imagine este exact obiectul din anunț, nu imagini preluate de pe internet. Excepție fac anunțurile la produse noi, în garanție, la care se oferă factură și se acceptă returnarea – În caz contrar: dezactivare;


Imaginile nu conțin adrese web – În caz contrar: dezactivare;


Descrierea nu conține linkuri către pagini externe - În caz contrar: corectare/dezactivare;


Descrierea descrie obiectul anunțului – În caz contrar: dezactivare;


Descrierea nu conține limbaj ofensator (injurii, discriminare, mesaje politice, instigare la ură rasială etc.) – În caz contrar: ștergere;


Descrierea nu conține date cu caracter personal – În caz contrar: dezactivare;


Nu conține ca date de contact numere de telefon cu suprataxă – În caz contrar: dezactivare;


Obiectul nu este suspect că ar fi obținut prin furt – În caz contrar un moderator va solicita informatii suplimentare. Dacă acestea nu sunt furnizate moderatorul va dezactiva anunțul;


Un obiect este suspectat că ar fi obținut prin furt în următoarele situații:


Prețul de vânzare este mult sub prețul pieții;


Obiectul corespunde cu un obiect ce face subiectul unui anunț de furt;


Obiectul nu este suspect că ar fi contrafăcut sau replică a unui produs original și vândut ca fiind original – În caz contrar un moderator va solicita informatii suplimentare. Dacă acestea nu sunt furnizate moderatorul va dezactiva anunțul;


Un obiect este suspectat că ar fi contrafăcut sau replică a unui produs original în următoarele situații:


Prețul de vânzare este mult sub prețul pieții;


Există anunțuri pe internet cu replici ale acelui produs și corespund cu produsul din anunț;


Obiectul nu este suspect că ar fi deteriorat/defect și/sau într-o stare în care poate pune în pericol siguranța/viața potențialului cumpărător. Toate produsele care prezintă defecte vor fi descrise cu mențiunea expresă a defectelor și cu fotografii detaliate ale acestora. – În caz contrar un moderator va solicita informatii suplimentare. Dacă acestea nu sunt furnizate moderatorul va dezactiva anunțul;


Un obiect este suspectat că ar fi deteriorat/defect și/sau într-o stare în care poate pune în pericol siguranța/viața potențialului cumpărător în următoarele situații:


Există fotografii în anunț din care se poate deduce acest lucru;


Defectele sunt menționate fugitiv în anunț, dar nu detaliate;


Produsul este recondiționat într-o stare care nu corespunde cu informațiile despre starea originală a acelui produs (culoare, înscrisuri etc.);


Există informații pe internet despre defectele acelui produs;


Utilizatorul folosește conturi multiple pentru a publica anunțuri – În caz contrar: ștergere;


Dacă anunțul reprezintă un produs contrafăcut, acest aspect trebuie precizat CLAR și cu majuscule în titlu și și în descriere - În caz contrar: ștergere


În cazul în care aceste prevederi nu sunt respectate, moderatorii au la dispoziție următoarele acțiuni:


Dezactivarea anunțului (invizibil). Se face în următoarele condiții:


Nu respectă unul sau mai multe puncte din regulament care prevad dezactivarea anunțului și se asteaptă remedierea respectivelor puncte de către utilizator, pentru a putea fi reactivat (făcut vizibil) pe site;


Nu respecta unul sau mai multe puncte din regulament, iar anunțul nu poate fi corectat de un moderator, fără a depune un efort considerabil (greșeli grave de ortografie, abuz de caps lock etc.);


Un utilizator recidivează postând anunțuri care nu respectă unul sau mai multe puncte din regulament;


Un utilizator este sancționat cu ”mute” (pierde temporar dreptul de a posta orice pe site);


Daca în termen de 5 zile nu este rezolvată problema pentru care anunțul a fost dezactivat, atunci anunțul va fi șters.
Atunci când utilizatorul remediază problemele unui anunț dezactivat sau când expiră perioada de sancțiune, este datoria lui să anunțe un moderator, pentru reactivarea anunțurilor.


Ștergerea anunțului. Se face în următoarele condiții:


Când contul utilizatorului este închis de un moderator sau chiar de utilizator însuși;


Când anunțul nu respectă unul sau mai multe puncte din regulament, care prevad ștergerea acestuia;


Modificarea anunțului. Se face în următoarele condiții:


Când anunțul nu respectă unul sau mai multe puncte din regulament, dar corecturile pot fi făcute de un moderator, fără a depune un efort considerabil (greșeli minore de ortografie, încadrarea greșită în categorie, keyword spam etc.);


Solicitarea de informații adiționale de la utilizator. Se face în următoarele condiții:


Când anunțul nu respectă unul sau mai multe puncte din regulament, care prevăd solicitarea de informații suplimentare;


Informațiile suplimentare poti fi documente de proveniență (certificat de garanție, factură) sau orice altceva ce poate clarifica situația unui anunț.

Promovarea anunțurilor
Orice anunț publicat pe Bazarul DirtBike.ro direct de către utilizator poate fi promovat conform articolelor următoarelor puncte. Există două tipuri de promovare pentru care utilizatorul poate opta:


Promovarea în lista de anunțuri. Acest tip de promovare este disponibil pentru următoarele perioade de timp: 7, 14 și 30 de zile;


Promovarea pe prima pagina a site-ului și pe prima pagină a bazarului. Acest tip de promovare este disponibil pentru următoarele perioade de timp: 7, 14 și 30 de zile;


Promovarea în listă de anunțuri constă în afșarea anunțurilor promovate la începutul listei de anunțuri indifierrent de criteriul de ordonare, etichetarea lor ca anunțuri promovate și evidențierea în lista, cu altă culoare față de celelalte anunțuri;


Promovarea pe frontpage constă în afișarea anunțurilor promovate pe prima pagină a siteului DirtBike.ro cât și pe prima pagină a bazarului DirtBike.ro. Datorită faptului că numărul de anunțuri promovate pe prima pagină la un moment dat poate depăși numărul de poziții disponibile (și anume 8 pe prima pagină a siteului și 12 pe prima pagină a bazarului), alocarea se va face pe baza unui algoritm care afișează anunțurile aleatoriu la fiecare încarcare a paginii astfel încat fiecare anunț promovat să beneficieze de același avantaj (număr de afișări);


Promovarea, atât în lista de anunțuri cât și pe prima pagină, este valabilă pentru un singur anunț. Zilele rămase nu se reportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit. Utilzatorii pot achizitiona concomitent cele doua tipuri de promovare (în lista de anunțuri și pe prima pagină) pentru același anunț;


Anunțurile promovate nu vor expira pe durata promovări;


Tarifele pentru promovarea anunțurilor le găsiți în pagina de adaugare a anunțului.


Anunțurile plătite înaintea unei schimbări de prețuri vor beneficia de serviciul ce a fost achitat la prețul specificat pe site în momentul plății, în timp ce achiziționarea de servicii suplimentare se va face folosind noua grilă de prețuri;


Promovarea anunțurilor este făcută după confirmarea plății către furnizor. Confirmarea plății poat fi făcută prin trimiterea ordinului de plată.

UTILIZAREA FORUMULUI
Utilizarea forumului se face respectand urmatoarele reguli:


Înainte de a posta un subiect nou, asiguraţi-vă ca subiectul care vă interesează nu a fost DISCUTAT DEJA.


Înainte de a posta un subiect nou, ALEGEȚI CATEGORIA CORECTĂ!


Titlul subiect-ului trebuie să aibă legătură cu subiectul discutat. Sunt permise doar literele alfabetului latin, de la A la Z, şi cifre de la 0-9. NU SE ACCEPTĂ prescurtările, semnele de exclamare, parantezele, smiley-urile şi alte semne de punctuatie care distrag atenţia. Majusculele pot fi folosite doar la început de cuvânt, nu pentru cuvinte întregi.


Reclamele şi anunţurile de vânzare/cumpărare nu sunt permise.


Încercaţi să fiţi cât mai coerenţi în exprimare şi să respectaţi gramatica limbii române pentru a fi cât mai bine înţeleşi. Evitaţi exprimarea de tip "messenger".


Răspundeţi numai la subiect şi numai când aveţi ceva constructiv de spus.


Orice încalcare a acestor reguli va fi sancționată cu dezactivarea parțială sau totala a contului de utilizator și ștergerea sau editarea conținutului neadecvat.


Moderatorii au dreptul să editeze și să șteargă orice conținut consideră ei că nu este adecvat.

PUBLICAREA DE RECENZII
Publicarea de recenzii se face cu respectarea următoarelor reguli:
Recenzii care vizează produse:
Înainte de a creea subiectul verificaţi dacă există deja un subiect pentru produsul dvs.


Titlul va respecta formatul "tipul produsului / marcă / modelul / anul de fabricaţie (acolo unde este cazul)"; spre exemplu "Schimbător spate Shimano Deore XT (RD-M780 SGS) 2010". Seria precisă nu este obligatorie, dar binevenită, fiindcă defineşte mai clar produsul.


Recenzia trebuie să conţină următorii parametri: durata de folosire a produsului, domeniul în care produsul a fost folosit (XC, DH, DJ/street, BMX etc.), avantajele, dezavantajele şi concluzia.


Opţionale sunt pretul la care a fost achiziţionat produsul şi magazinul de unde provine.


Nu sunt permise recenzii superficiale, de tipul "Este o piesa foarte bună, o recomand.".


Recenzii care vizează agenții comerciali (magazine):


Titlul va respecta formatul "Nume magazin - adresă web".


Se fac recenzii numai pentru magazinele din România.


Postaţi numai după ce aţi intercaţionat cu magazinul recenzat.


Recenzii negative se fac numai după ce aţi încercat să rezolvaţi problema pe cale amiabilă.


Recenzia să abordeze evaluări profesionale cum ar fi: modul de oparare în cazul comenzilor online, organizare, competenţe, amenajare, selecţia produselor, atitudinea angajaţilor, etc.


Recenzia dumneavoastră trebuie sa fie despre o experienţă recentă. Comentariile despre experienţele mai vechi de 3/6/12 de luni nu vor fi acceptate.


Proprietarii şi angajaţii magazinelor nu au dreptul sa posteze recenzii.


Orice încalcare a acestor reguli va fi sancționată cu dezactivarea parțială sau totală a contului de utilizator și ștergerea sau editarea conținutului neadecvat.


Moderatorii au dreptul să editeze și să șteargă orice conținut consideră ei că nu respectă acest acord.

CONFIDENTIALITATE
Caracterul privat este extrem de important pentru Furnizor si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu Furnizorul. Cu toate acestea, esti de acord ca Furnizorul are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. Furnizorul isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor Furnizorului sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor DirtBike.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.De asemenea, DirtBike.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor inregistrati care utilizeaza acest aspect al serviciului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa [email protected].SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, ti se va cere sa setezi o parola. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat Furnizorul de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta. Furnizorul nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau DirtBike.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii precise prin DirtBike.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, Furnizorul se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. Furnizorul nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la Furnizor, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Furnizorul va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Furnizorul nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca Furnizorul nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Furnizorul si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web DirtBike.ro care ofera serviciul DirtBike.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".Colectivul site-ului web DirtBike.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul site-ului DirtBike.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.


LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre Furnizor. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la [email protected]. Furnizorul poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care Furnizorul considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca Furnizorul nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul DirtBike.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul DirtBike.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright 2022, DirtBike.ro. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul DirtBike.ro. Prin aceasta autorizare, Furnizorul nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul DirtBike.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului DirtBike.ro apartin Furnizorului sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Fara acordul prealabil si in scris al Furnizorului, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul DirtBike.ro.NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Furnizorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Furnizor a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.


La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Furnizor.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Furnizor.


Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Legis Cons SRL, str. General Dumitrache nr.4, bl.267, sc.C, ap.5, Brasov, jud.Brasov cu mentiunea "Pentru echipa DirtBike.ro" sau prin e-mail la adresa [email protected].

NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR
Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului DirtBike.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe informatii, accesati pagina "Despre Cookie-uri".Echipa DirtBike.ro