Greg Minnaar şi o tură aproape banală de ciclocros

Greg Minnaar şi o tură aproape banală de ciclocros

Autor: Maximilian Munteanu | 7 februarie 2012

Am dat peste montajul ăsta pe VitalMTB azi dimineaţă şi m-am gândit să-i dau cu importu' şi la noi. Greg Minnaar se amuză puţin pe seama hype-ului recent legat de 29ere, face o mică referire la scena europeană de ciclocros şi ne povesteşte despre cum vede el bikepark-urile şi ce părere are despre noul val de competitori, cu respectul de rigoare.

Idee principală rămâne însă cea că te poţi distra cu orice bicicletă, iar asta e de ţinut minte! În rest, montajul ăsta are de toate, inclusiv o şepcuţă Swobo de hipster şi inevitabila bucată de dubstep cu ale ei drujbe discrete. Click to enjoy!



Nu are nici o legătură cu nimic, dar azi noapte am visat ceva că eram cu Greg Minnaar prin Elveţia, înghesuiţi într-o maşină de închiriat şi veneam spre România la dat. Ce fantezii trebuie c-am şi eu... Când am văzut link-ul ăsta m-a pufnit râsul. Ironic, nu?

Greg Minnaar şi o tură aproape banală de ciclocros
Credit foto: www.ironfistclothing.com


Pe Greg Minnaar îl găsiţi oficial aici.

S-aveţi o zi faină!
Mx
Raporteaza

1 Comentarii

Ede Jakob
7 februarie 2012 la 18:21
02:24-03:20 :) Chiar te poti distra cu orice bicicleta..:)
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads