Team Topeak-Ergon, sezon de succes pe Conti tires

Team Topeak-Ergon, sezon de succes pe Conti tires

Autor: Dan Mazilu | 26 octombrie 2012

Team Topeak-Ergon s-a clasat foarte bine în competiţiile acestui an şi nu poţi individualiza un singur motiv pentru această ispravă. Şi riderul şi bicicleta trebuie să fie în cea mai bună formă. Cât priveşte bicicleta, anvelopele pe care echipa le-a folosit în acest sezon se pare ca au avut un rol foarte important. Anvelopele Continental i-au ajutat de rideri să câştige câteva din cele mai titrate competiţii de cross country şi maraton, iar la altele să obţină poziţii fruntaşe. Printre cele mai importante realizări se numără şi prima victorie europeana a legendarei Leadville Trail 100 la care se adaugă locul patru al ciclistei Irina Kalentieva la Jocurile Olimpice din Londra 2012.

Alban Lakata s-a descurcat excelent la cursa nord-americană de anduranţă Leadville Trail 100. În cadrul cursei de 100 de mile Lakata s-a poziţionat în frunte încă de la început şi a urcat peste 4.300 m diferenţă de nivel înainte de a obţine locul întâi. Lakata a demonstrate aceeaşi performanţă şi la maratoanele Kitzalp din Austria şi Dolomiti Superbike unde a concurat tot pe anvelopele Continental. Finalul de an a fost la fel de bun cand Lakata, împreună cu colegul de echipă, germanul Robert Mennen, a câştigat maratonul pe etape Craft Bike Transalp din iulie anula acesta.

Team Topeak-Ergon, sezon de succes pe Conti tires
Alban Lakata. Foto: Sportograf


La fel şi pentru rusoaica Irina Kalentieva, membra Team Topeak-Ergon, care a performat la un nivel foarte bun în cursele de maraton şi XC. La finele luni iulie Ira a câştigat, la Chebksary pentru a 9a oara, Campionatul National de Cross Country al Rusiei. Însă una din cele mai de apreciat realizări ale sale este locul 4 la Campionatul Mondial de Maraton ce s-a desfăşurat la începutul lui octombrie. Irina s-a descurcat de minune la sub 12°C prin noroiul şi ploaia de pe traseu mulţumită anvelopelor Conti X-King.

Team Topeak-Ergon, sezon de succes pe Conti tires
Irina Kalentieva. Foto: Sportograf


Germanul Wolfram Kurschat, de la Team Topeak-Ergon, a dispus de un sezon la fel de bun. Împreună cu colega de echipa, Sally Bigham, s-a concentrat pe dificultăţile festivalului de bike Roc d’Azur desfăşurat la mijlocul lunii octombrie. Kurschat a obţinut un binemeritat loc 7 la proba de cross country, mulţumită, în mare parte, şi anvelopelor Continental Race King pe care le-a folosit. Puţin mai devreme în sezon Kurschat a câştigat şi cursa de cross country din Afxentia, Cipru.

Team Topeak-Ergon, sezon de succes pe Conti tires
Wolfram Kurschat. Foto: Sportograf


Reprezentant Continental în România – Maros Bike
Raporteaza

10 Comentarii

Costi Iordan
29 octombrie 2012 la 12:05
Mladen Brasovan se pot edita comentariile, uitete mai atent ;)
0
0
Mladen Brașovan
31 octombrie 2012 la 10:49
Mulţumiri Costi că ai schimbat butonu "şterge" care nu funcţiona cu "editează" care funcţionează.
0
0
Costi Iordan
31 octombrie 2012 la 10:52
Merge si sterge, dar numai la moderatori ;)
0
0
Mladen Brașovan
31 octombrie 2012 la 10:55
Imediat după postare apare doar butonul şterge. http://tinypic.com/r/30mww81/6
0
0
Costi Iordan
31 octombrie 2012 la 17:20
Rezolvat sa poti edita imediat dupa ce postezi ;)
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads