Peaty castiga Lisbon Downtown race a 7-a oara

Peaty castiga Lisbon Downtown race a 7-a oara

Postat la: 20 mai 2008

A 9-a editie a Lisbon Downtown race a avut loc pe 17 mai, participantii coborand pe vestitele scari din piatra cubica, prin vechiul oras, traseul incepand la Castelo de Sao Jorge. In timp ce pisicile se fereau din calea rotilor, localnicii urmareau de pe balcoanele cu rufe la agatat cum Steve Peat, "Regele Lisabonei", castiga a 7-a oara consecutiv, cu coechipierul Greg Minaar pe locul 2, cu doar 46 sutimi mai lent.

Membrii echipei Syndicate s-au reunit in Lisabona dupa ce au concurat la Maribor si au avut cateva zile libere. Rennie si Minaar au petrecut doua zile perfecte in Venetia, in timp ce Peat s-a dus acasa la familie. Tanarul Josh Bryceland a stat acasa din cauza accidentarii pe care a suferit-o la Maribor, care momentan se pare ca este un hematom mare pe picior.

DUpa ce au ajuns la Lisabona, membrii echipei Syndicate au petrecut o zi pe plaja, s-au relaxat si au jucat Frisbee inainte de evenimentul de sambata. Evenimentul s-a desfasurat in cursul unei zile, sambata, cu 4 ture de antrenament, o semifinala si finala. Antrenamentele au avut rezultate diferite pentru concurenti. Minaar si Rennie n-au avut nici o problema, dar Peaty a suferit o defectiune mecanica in prima tura, si si-a dislocat un deget in ultima. Peat spune: "Antrenamentele n-au mers asa bine. Am avut ceva probleme cu bicicleta, dupa care am cazut si mi-am dislocat un deget. Din fericire l-am pus la loc in timp ce coboram."

Semifinale:

Peaty castiga Lisbon Downtown race a 7-a oara


Minaar castiga semifinala cu Peat pe 2. Filip Polc termina al 3-lea, iar talentul local Roger Gonzalez il urmeaza pe 4, urmat de Emanuel Pombo pe 5. Minaar spune: "Mansa mea a fost buna, dar destul de grea din cauza fotografilor care intrau pe traseu in fata mea si imi era greu sa vad liniile pe care le-am planificat la antrenamente. Am reusit pana la urma sa cobor pe unde am vrut."

Finala:

Steve Peat de la Syndicate isi continua suprematia din Lisabona, Minaar termina aproape de el pe 2, iar Filip Polc termina pe 3 a doua oara consecutiv. Minaar glumeste: "Cursa a fost buna azi. Cred ca Steve a fost norocos. A trebuit sa simulez o greseala ca sa-l las pe el sa castige ! Lucrurile au mers destul de bine. Am simtit un pic de presiune din partea (n.r. Peat). Am facut o mica greseala la inceput si una care m-a costat la sfarsit, dar asa e in acest sport. Sunt fericit pentru ca Steve a castigat de 7 ori consecutiv !"

Peaty castiga Lisbon Downtown race a 7-a oara


Peat spune: "Sunt uimit! E noroc ! Nu stiu de ce sunt asa norocos, dar sunt. Dupa antrenamente si calificari chiar n-am crezut ca voi castiga. Stiam ca toti au fost rapizi, mai ales Greg. Mansa mea de calificare a fost socanta. Trebuia sa ma concentrez, dar am mai fost in situatia asta si m-am descurcat. Sunt fericit ca mi-am adus Santa Cruz-ul V-10 aici pentru a castiga a 7-a oara!"

Rezultate finale:

1: STEVE PEAT (SANTA CRUZ SYNDICATE) 1:40.43
2: GREG MINNAAR (SANTA CRUZ SYNDICATE) 1:40.89
3: Filip Polc 1:42.76
4: Sam Hill 1:43.38
5: Cedric Gracia 1:43.86

Peaty castiga Lisbon Downtown race a 7-a oara
Raporteaza

4 Comentarii

Serghey Zacaliev
20 mai 2008 la 20:06
super tare
0
0
Ionut Bodnar
20 mai 2008 la 20:42
tatic... bv peat:X
0
0
Cezar Moraru
21 mai 2008 la 15:25
cedric ii si al meu, dar uite ce face peat asta mahh
0
0
Marian
22 mai 2008 la 12:44
"urmat de Emanuel Pombo pe 5" pai Emanuel Pombo sau Cedric ??
0
0

Scrie un comentariu

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads