Măcin XC, doar două săptămâni până la start

Măcin XC, doar două săptămâni până la start

Autor: Dan Mazilu | 17 mai 2013

Măcin XC, o nouă provocare! Organizatorii vor sa te vadă asudând, sponsorii din zonă vor să-i vezi de aproape, tu ce doreşti de la un concurs de MTB?

Deşi la prima ediţie, concursul are un pachet de înscriere puţin peste "standardul" obişnuit la competiţiile XC (cronometrare cip, tricou personalizat, cupon catering, medalie finişer, diplomă participare) prin introducerea posibilităţii de achiziţionare la un preţ subvenţionat a unui tricou de ciclism personalizat Macin XC.

Măcin XC, doar două săptămâni până la start
Tricoul ciclism Măcin XC, medalia Măcin XC şi tricoul bumbac Măcin XC


Traseele: unul greu, ca pentru ELITE, cu o diferenţă de nivel de peste 1.100m, şi unul frumos, ca pentru amatori, cu o diferenţă de nivel de doar 550m. Despre greutatea sau frumuseţea lor vă puteţi da cu părerea din filmul de prezentare al traseului ELITE, dar şi din fotografiile făcute pe traseul de amatori.



O mică tombolă, un mic concurs după terminarea evenimentului, o tochitură dobrogeană, muzică, ceva vin - nu neapărat în ordinea asta.

Pentru cine rămâne pentru a doua zi, cazarea se poate face la cort sau agroturism, şi se va organiza o "plimbare biciclistă" la căutat ţestoase. Pe lângă toate astea, concursul este avizat de FRC, astfel că "legitimaţii" pot participa fără suspendări.
Raporteaza

9 Comentarii

Theodor Mardare
17 mai 2013 la 18:33
Felicitari, baieti ! V-am vazut urcand pe sosea cand faceam autostopul spre Vama Veche :)).
Nu stiam ca Macinul are rideri asa de faini :). Peisajele sunt extraordinare, asta e tot ce pot spune.
Spor la organizat !
2 Dan Mazilu, Staicu Andrei
0
Roberto Mijia
23 mai 2013 la 23:39
aici unde e??/? si cand e
0
0
Dan Mazilu
24 mai 2013 la 00:06
uite-aici http://www.dirtbike.ro/calendar/macin-mountain-bike-race-2013
0
0
Tatu Constantin
27 mai 2013 la 00:53
succes participantilor..nici eu nu pot ajunge din pacate(pentru traseul de amatori, cel elite il las in mana altora mai pregatiti). ps: cum e mai intai coborarea si apoi urcarea sau asa e montat filmuletul?:)
0
0
Ionut Titus Ilesoi
28 mai 2013 la 02:26
really nice
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads