Iarna ghidonul nu-i ca vara

Iarna ghidonul nu-i ca vara

Autor: Dan Mazilu | 11 decembrie 2012

Iarna echipamentul pe care îl foloseşti este mult mai important decât vara pentru simplul motiv că iarna nu-i ca vara, după cum bine ştim. La urma urmei dacă te uzi şi ţi se face frig sau te încălzeşti şi transpiri tura pe bicicletă nu va dura prea mult. Husele pentru încălţăminte BBB ArcticDuty şi mănuşile de iarna BBB UltraZone dispun de straturi care oferă diferite niveluri de căldură, impermeabilitate şi respirabilitate a materialului. Lucrul ăsta îţi permite să planifici niveluri separate de acoperire pentru mâini, picioare, braţe şi trunchi.

Manuşile UltraZone sunt gândite să-ţi protejeze mâinile în orice condiţii de iarnă. Mulţumită materialului subţire utilizat, mănuşile pot fi folosite şi în concursuri. Degetele sunt uşor curbate pentru a se mula cât mai bine pe ghidon. Mănuşa dispune de un sistem alcătuit din 3 straturi:

- Cel interior – dispune de căptuşeală confortabila şi izolaţie termică;
- Stratul mijlociu HYTEX – permite mâinii să respire şi este în acelaşi timp rezistent la vânt şi apă;
- Stratul exterior TriLite – material elastic pentru partea exterioară şi Polyester pentru palmă.

Iarna ghidonul nu-i ca vara
Manusi de iarna BBB UltraZone


Mănuşa dispune de un strat de 3 mm de gel şi amprente siliconate imprimate pe degete pentru aderenţă foarte bună chiar şi pe un ghidon rece. Degetul mare al mănuşii este acoperit cu un material moale, ca un prosop, cu care îţi poţi şterge ochelarii sau nasul. Atenţie însă în ce ordine o faci! Manşeta mănuşii se stânge cu o bandă Velcro în aşa fel încât aerul rece să nu pătrundă pe acolo.

Mărimile disponibile sunt XS, S, M, L, XL, XXL şi XXXL, iar preţul recomandat de fabricant este de 55 euro.

Husele de iarnă ArcticDuty îţi pot fi de folos şi în oraş şi în afara lui. Fie că pedalezi spre serviciu şi, pe lângă faptul că nu trebuie să-ţi fie frig, trebuie să ajungi la locul de muncă cu încălţămintea curată. Dacă eşti plecat la o plimbare sau antrenament primează mai mult confortul şi căldura pe care husele ţi-o oferă.

Pentru rezistenţă sporită peretele exterior al huselor este realizat din neopren Sharkskin de 4,5 mm grosime, material rezistent la apă. Părţile interioare şi din faţă sunt fabricate din nailon neopren de 4,5 mm grosime, material hidrofob. Vârful şi călcâiul sunt galoşaţi pentru a rezista mult mai bine când păşeşti pe suprafeţe dificile cum ar fi gheaţă tăioasă sau mocirlă cu sare. Cusăturile sunt vulcanizate pentru a asigura o impermeabilitate şi mai bună. Fermoarul este flancat de două benzi reflectorizante iar în partea superioară este protejat de o bandă Velcro.

Iarna ghidonul nu-i ca vara
Huse de iarna BBB ArcticDuty


Mărimile disponibile sunt 39/40, 41/42, 43/44, 45/46 şi 47/48, iar preţul recomandat de fabricant este de 59,95 euro.

Reprezentant BBB în România – Maros Bike
Raporteaza

7 Comentarii

Dan Mazilu
11 decembrie 2012 la 16:31
Inseamna ca ai circulatia sangelui mai putin eficienta, am mai auzit prieteni cu problema asta. Ai mai putea incerca incalzitoare de maini. Daca nu ai auzit de ele, sunt pliculete care scoase din ambalaj si in contact cu aerul se incalzesc. Sunt folosite mai mult la ski sau ture de trekking iarna. Poti folosi si sa le tii in palma si pentru picioare.
1 Marius Ivan
0
Popescu Valentin Vlad
11 decembrie 2012 la 16:44
Nu am auzit de asta. Mi-ai starnit curiozitatea acum. Multumesc, am sa fac o cautare :)
0
0
Dan Mazilu
11 decembrie 2012 la 17:20
Ultima data am vazut la mosionroata.ro. Dar sigur gasesti si la Decathlon sau Himalaya. Arata cam asa http://toolmonger.com/2008/01/04/heat-treat-hand-warmers/
0
0
Marcel Seliceanu
11 decembrie 2012 la 22:06
Multumesc si eu am aceasta problema.
0
0
Ciprian-Ionut Costache
12 decembrie 2012 la 11:12
Daca ai hypermerket LIDL in oras, au si acolo.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads