GT Bicycles şi familia Atherton işi unesc forţele

GT Bicycles şi familia Atherton işi unesc forţele

Autor: Costi Iordan | 10 ianuarie 2012

GT Bicycles anunţă cu mândrie noul parteneriat cu Atherton Racing. Din 2012 echipa profesionistă de mountain bike formată din Dan, Gee şi Rachel Atherton, împreunâ cu Marc Beaumont vor forma noua echipă GT Factory Racing.

GT Bicycles şi familia Atherton işi unesc forţele
Noua echipa GT Factory Racing formată din: Marc Beaumont, Dan, Gee şi Rachel Atherton.


"Atherton Racing este una din cele mai progresive echipe din istoria mountain bike-ului şi este cunoscută pentru continua ridicare a nivelului în sport." a spus Mark Peterman - Global Manager la GT Bicycles. "Suntem încanţati de acest parteneriat deoarece putem duce mai departe tradiţia GT de a suporta riderii să îşi depaşască limitele dar şi că avem oportunitatea de a dezvolta produse noi".

GT Bicycles şi familia Atherton işi unesc forţele
Gee şi Rachel Atherton


GT Bicycles şi familia Atherton işi unesc forţele
Dan Atherton şi Marc Beaumont


În ultimii cinci ani, Atherton Racing a obţinut peste 50 de victorii în curse profesioniste şi multiple titluri în Cupa Mondială. Pentru prima data echipa Atherton va include un membru din afara familiei, pe Marc Beaumont. Cu numeroase podiumuri în Cupa Mondială şi în cele mai mari concursuri de Enduro din lume, îl va completa pe Gee în circuitul UCI DH şi pe Dan în circuitul de Enduro deoarece pe viitor se va concentra mai mult asupra curselor în stil Enduro. Echipa se va da pe bicicletele GT Fury, Sanction şi pe Force Carbon si Alloy.

Pe langa participarea la curse, echipa va contrubuii cu feedback şi va colabora cu GT la dezvoltarea a noi produse şi de a duce GT la un nou nivel.

"Relaţia care s-a format între Atherton Racing si GT aduce numeroase oportunităţi pentru toţi cei implicaţi. Sunt entuziasmat pentru următorii ani ştiind că am suportul unei companii atăt de pasionate de sport, care ţinteste numai podiumul, la fel ca mine." a spus Gee Atherton.
Raporteaza

5 Comentarii

Radu Nica
11 ianuarie 2012 la 12:10
Imi place cand apar noutati pe site si chiar citesc cu interes, din pacate stirea asta e deja veche de cateva luni.

Oricum apreciez foarte mult intentia si la cat mai multe.
0
0
Costi Iordan
11 ianuarie 2012 la 19:22
Nu este chiar veche de cateva lnui. Ieri,10 ianuarie 2012, GT Bicycles a trimis acest comunicat care a aparut in diferite forme pe toate siteurile mari. Nu cred ca PinkBike, Vital MTB, SickLins, RideMonkey, etc au publicat deodata un comunicat vechi de cateva luni.
0
0
Maximilian Munteanu
11 ianuarie 2012 la 20:53
Radu, era zvon, nu stire, pentru cine a urmarit cu interes TeamRumours, daca stii la ce ma refer.
0
0
Catalin Burnea
11 ianuarie 2012 la 22:15
Mick nimic?
0
0
Maximilian Munteanu
11 ianuarie 2012 la 22:49
E perioada aia a anului cand aflam fel de fel de noutati. Wait up! Mick mai are rezerve bune inca.
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads