Comana Bike Fest - unul din ultimele evenimente ale sezonului

Comana Bike Fest - unul din ultimele evenimente ale sezonului

Autor: Dan Mazilu | 22 octombrie 2012

Sambata trecuta, in padurea Comana de langa Bucuresti, s-a desfasurat unul din ultimile concursuri de mtb ale sezonului. Aproape 500 de concurenti au luat startul in una din competitiile adresate amatorilor, Comana Bike Fest, concurs de mtb maraton desfasurat pe un traseu usor, potrivit pentru cei care au avut in gand o iesire pe bicicleta in natura. Cu toate astea la start s-au aliniat si cativa din riderii pentru care podiumul nu este strain, ciclisti ca Marius Ionascu, Razvan Juganaru sau Vanessa Plumbota.

Comana Bike Fest - unul din ultimele evenimente ale sezonului


Evenimentul a pus la dispozitia concurentilor doua lungimi de traseu. Cel lung a avut in jur de 34 km si o diferenta de nivel de aproximativ 290 m, iar cel scurt 19 km si 140 m urcare. Cifrele astea nu inseamna mare lucru pentru cineva obisnuit cu suspensiile mari si viteza maxima. Cu toate astea vine un moment cand mai vrei si un concurs la care sa dai drumul doar pe jumatate la robinetul de adrenalina.
Raporteaza

6 Comentarii

Dan Mazilu
22 octombrie 2012 la 15:32
Robinetul de adrenalina care nu mai curge bine reprezinta pentru multi finalul :) Acolo se incheie articolul
0
0
Mihail Constantin
22 octombrie 2012 la 18:11
Scuze, poate am fost prea subtil. Ma refeream la faptul ca articolul se termina brusc, fara impresiile tale personale (in caz ca ai participat la cursa) ci doar cu detalii obiective, fara aprecieri asupra organizarii, atmosferei etc..
0
0
Dan Valeanu
22 octombrie 2012 la 18:25
Citez "in una din competitiile adresate amatorilor" :) Deci nu prea inteleg ce cautau la start sportivi ca cei amintiti mai sus, indiferent de traseu (lung sau scurt). Eu la fata locului nu cunosteam pe nimeni cu care sa schimb o vorba dar asteptand startul am observat si alti oameni care aveau fix aceeasi nedumerire. Eu am inteles ca este vorba de o competitie open la care se poate inscrie oricine dar totusi...
0
0
Stefan Badea
23 octombrie 2012 la 09:56
Asa e la moda acum...sunt rideri pro sau semi-pro, se inscriu printre amatori care pe plimba in parc 90\% din timp, si se bucura ca au castigat in fata celor slabi. Nu mi se pare o mare shmecherie ce fac ei, dar nah, si banii lor merg pe piata.
0
0
Dan Mazilu
23 octombrie 2012 la 15:51
Nu am participat. De data asta am fost doar la poze asa ca nu imi pot exprima feedbackul personal. La concurs chiar se poate inscrie oricine insa este decizia organizatorului daca face categorie speciala pentru "elite", care trebuie sa se simta ele si sa se inscrie la categoria respectiva.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads