Bruce Crisman pe 2Hip - un montaj de bun venit ridicol

Bruce Crisman pe 2Hip - un montaj de bun venit ridicol

Autor: Maximilian Munteanu | 15 noiembrie 2012

Dragi telespectatori şi dragi telespectatoare, azi am rămas puţin blocaţi în falia BMX. Printre altele, am dat peste montajul de mai jos, care punctează simplu şi clar că Bruce Crisman a ajuns în legendarul team 2Hip Bikes. Sau ar fi trebuit să spun "legendarul Bruce Crisman"???

Mai mult ca sigur, unii se vor întreba cine e Bruce. Răspunsul e simplu: unul dintre primii rideri brakeless (cam prin aceeaşi perioadă ca şi notoriul Edwin De La Rosa), utilizator de freecoaster şi, aşa cum bine se vede, complet nepăsător faţă de trend-ul "căciuliţa de fetiţă dată pe spate plus blugii lu' soră-ta egal BMX". Deci nu uniforma face trick-ul, nota bene! Pe lângă asta, ţin minte c-am citit într-un Freedom odată un interviu cu Bruce, unde zicea ceva de cum "l-a acceptat pe Iisus Hristos ca salvatorul său" şi încă ceva de cântat la chitară.

Acţiune cu fundu' înainte şi gap-uri ridicole per fakie ollie ori halfcab:



Teaser:



Ride BMX!
Mx
Raporteaza

13 Comentarii

Maximilian Munteanu
15 noiembrie 2012 la 21:29
Serghey, eu ţi-am vorbit până acum nepermis de frumos, ca să zic aşa. Măsoară-ţi cuvintele! Sistemul după care merge site-ul ăsta e aşa: la articolele pe care le scriu eu îmi apar notificări permanente, de aceea urmăresc ce se scrie, cu sau fără voia mea. Pentru un tip care nu ştie să pună cratime, se dă mai mult prin Tineretului, nu ştie să ia două curbe dar se pupă permanent în fund singur e cam mare tupeul pe tine! Dacă ai avea şi cea mai mică idee despre BMX, ai şti că ce face Crisman nu face nici un alt BMX-er, nu numai românii; ăsta e lucrul fain la el. Numai unul ca tine poate transforma un lucru FAIN într-o discuţie complet reatardată. Cine dracu' te-a întrebat pe tine de ilustrele realizări? Te legi aiurea de oameni care au comentat cu bun simţ, te lauzi singur, mă iei pe mine la unşpe metri, umileşti gramatica limbii. Da' cine naiba te crezi???
5 Bogdan Crisbasan, Cristian Zamfir, Andrei Angelescu, Marius Obreja, Victor Groza
0
Cezar Anton
15 noiembrie 2012 la 23:10
180 lover
0
0
Stratila Marius
15 noiembrie 2012 la 23:56
Si cand ma gandesc ca are 35 de ani...
0
0
Andrei Marian
16 noiembrie 2012 la 00:42
Mai urat de atata nu te poti da!!!!
0
0
Cristian Zamfir
16 noiembrie 2012 la 09:26
Din moment ce e un site dedicat intutotul bicicletelor eu zic sa ne prezentam nevestele daca nu numai bicicleta conteaza :))
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads