Atherton Racing semnează un nou parteneriat cu Shimano

Atherton Racing semnează un nou parteneriat cu Shimano

Autor: Costi Iordan | 24 ianuarie 2012

Atherton Racing semnează un nou parteneriat cu Shimano


Atherton Racing împreună cu Shimano anunţă o prelungire a parteneriatului pe înca 3 ani. Din 2008 familia Atherton a colaborat cu Shimano la dezvoltarea de produse din latura Downhill şi Gravity. Ei au avut o contribuţie uriaşă la proiectarea şi fabricarea gamei Shimano Saint şi a componentelor PRO. Chiar dacă în 2012 fraţii Atherton au trecut pe GT, ei ramân în continuare cu Shimano.

"Suntem încantaţi să anunţăm prelungirea colaborării cu Shimano. Au fost un partener excelent în ultimii ani. Calitatea foarte bună a produselor şi materialelor de la ei ne-a influenţat mult rezultatele şi performanţa. Avem încredere deplină în ceea ce oferă astfel încat ne putem concentra atenţia pe ceea ce contează cel mai mult, sa ne depăşim limitele!" a declarat Dan Brown.

"Împreuna cu Atherton Racing suntem capabili de a creea nişte produse incredibil de rezistente, inovative şi atragătoare pentru scena de Downhill şi Gravity. Ei testează produsele Shimano Saint ăi PRO imediat în competiţii şi ne furnizează un feedback foarte amănunţit. Datorită faptului ca Athertonii domina în latura extremă a sportului (cu peste 50 de victorii la curse de cea mai înaltă clasă şi Cupe Mondiale), cerinţele lor sunt foarte exigente. Împreună ne asigurăm că dăm tot ce se poate da." a declarat Manabu Tatekawa, manager de marketing la Shimano.

Pe final vă lasăm să savuraţi un clip cu Gee Atherton pe noul GT Fury.


Credit video: Pinkbike.com / Aaron LaRoque
Raporteaza

5 Comentarii

Serban Penu
25 ianuarie 2012 la 21:46
nu pot sa cred ca au trecut pe GT!
0
0
Alexandru Ciprian Muresan
25 ianuarie 2012 la 22:58
ce e rau in asta?
0
0
Maximilian Munteanu
26 ianuarie 2012 la 12:10
Nimic, pur si simplu nimic!
0
0
Alexandru Ciprian Muresan
26 ianuarie 2012 la 16:00
Sunt de aceeasi parare, abia astept sa inceapa sezonul de World Cup. Sa vedem ce avantaje poate sa le ofere carbonul si exclusiv parteneriatul cu GT celor 3 frati, Gee, Rachel & Dan.
0
0
Maximilian Munteanu
26 ianuarie 2012 la 17:45
Ultimele Fury erau din aluminiu, deci nimic nu e sigur. Prima versiune de carbon era conceputa sa fie bombproof, nu usoara.
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads