Video Days: Păltniș MTB Project 2016

Video Days: Păltniș MTB Project 2016

Autor: Maximilian Munteanu | 28 iulie 2016

Zilele ăstea, în toate materialele publicate despre weekend-ul de anduranță de la Arena Platoș, am tot făcut trimitere la cât de bună a fost organizarea, cât de apreciate au fost traseele și cât de important este că organizatorii au ales să lucreze pe partea de foto/video cu profesioniști la fel ca ei. Pentru că sigur Tudy Oprea și restul brigăzii sale nu au ales numele ProCycling, sub care organizează de ani de zile toate cursele ăstea, alandala. Triada ne-a obișnuit de ani de zile cu evenimente impecabile: trasee excelente, progresive de la an la an, premii serioase și o grămadă de lucruri mărunte care vin în întâmpinarea participanților și le fac viața mai ușoară. Anul acesta au ridicat ștacheta din nou, adăugând în tot acest conglomerat de succes și o componentă vizuală esențială, care sper să le deschidă ochii și altor organizatori care au de unde. Fiindcă fotografiile la care să te uiți cu mândrie și după zece ani nu se rezolvă cu ”Lasă că știu eu un băiat cu aparat din ăla șmecher...” și nici montajele video faine, la care le day replay cu drag oricând, nu se fac cu telefonul ”care filmează hașde” sau din zeci de minute plicitisitoare de pe helmet-cam, care, între noi fie vorba, nu prea interesează pe nimeni.


Da, facem avocatură asumată pentru cei care fotografiază, filmează, editează și livrează la cel mai înalt nivel. Și o vom mai face în continuare! Că veni vorba de asta, Peaks Imagery, cei care au furnizat această nestemată video de mai jos, au o experiență de peste 15 ani în documentarea scenei de action sports din România și o cunosc mai bine ca oricine altcineva. Implicarea lor în Triada MTB este o binecuvântare care trebuie recunoscută ca atare. Fiindcă niciodată un montaj despre mountainbiking-ul de anduranță din România nu a arătat mai bine. Da-da, niciodată! Așa merită înfățișat un eveniment de XC de top!


Cine e interesat de mai multe goodies din partea Peaks Imagery, să arunce un ochi pe pagina lor de Facebook. Sau ne putem aminti împreună de bulgărele de creativitate aBigQuestionMark, care a furnizat, de exemplu bijuterii trase pe 16 mm ca ASTA. Sau ASTA. Gata, am închis robinetul de entuziasm. Bucurați-vă de film:





Mulțumiri din nou Triada MTB și, bineînțeles, Peaks Imagery!

Fotografie de copertă realizată de Dragoș Dumitru și utilizată cu permisiunea expresă a autorului. Toate drepturile rezervate.

P.S.: În titlu e un easter egg. Să vedem dacă vă descurcați cu el! ;)
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads