Dirt On Fire - Doi ani de muncă într-un document video

Dirt On Fire - Doi ani de muncă într-un document video

Autor: Maximilian Munteanu | 22 decembrie 2012

De departe, cele mai faine lucruri sunt cele la care te aştepţi mai puţin. Plusez şi spun cu spirit mioritic că "mai bine mai târziu...". Cine naiba se aştepta la aşa ceva? Eram sigur c-o să văd un montaj despre Dirt On Fire 2, între timp şi uitasem, dar în nici un caz atât de amplu şi suculent şi de... meritat. Pentru că pe oamenii din spatele cortinei lumea îi uită de obicei. Şi apoi mai e modestia şi bunul simţ. Ţin minte perfect cum în doi ani de zile de Dirt On Fire principalul organizator a venit şi m-a rugat insistent în repetate rânduri ca prezentator să nu îl laud pe el, fiindcă sunt mulţi oameni implicaţi în eveniment şi el nu aparţine unuia singur. Aşa ceva mai rar!

Am văzut un draft nefinisat din montajul ăsta acum câteva zile şi instant m-a cuprins un sentiment radiant de mulţumire, de gratitudine şi de fericire; era un cadou frumos primit prea devreme. Cum a făcut, cum n-a făcut, Mateffy a lăsat iarăşi o bombă a cărui efect îl vom resimţi ceva timp de acum încolo. Rezultatul vorbeşte de la sine. Hai să ne uităm, deci, la film şi să ne bucurăm de lucrurile faine care se întâmplă la noi. Nu încape îndoială că Dirt On Fire este cel mai important eveniment de freestyle din România şi dacă e ceva ce dezvoltă şi motivează o scenă, atunci aşa trebuie să arate. 2013 va fi şi mai bun!



Fiţi mândri de fraţii noştri din Miercurea Ciuc! Respect RideMore!
Mx
Raporteaza

24 Comentarii

Tavi Calina
23 decembrie 2012 la 17:43
Au meritat tpti banii si tot efortul !
0
0
Mihai Zah
23 decembrie 2012 la 22:57
cu adevarat un exemplu de urmat si de ajutat in initiativa lor. felicitari!
0
0
Christoph Baier
25 decembrie 2012 la 02:51 (editat)
Ce tare e ! imi place ca mi-a bagat trickul preferat in video :)))) Blana Matt !
0
0
Tavi Calina
25 decembrie 2012 la 09:54
Aici se poate merge si cu prietenii singuri sau e numai pentru evenimente?
1 Sergiu Argeșanu
0
Peter A. Dodo
28 decembrie 2012 la 18:09
sa speram ca anul viitor iarasi o sa fie dirt on fire ;)
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads