Strength in Numbers in premiera mondiala in Romania

Autor: Costi Iordan

Actualizat la: 7 martie 2024 la 14:28

Strength in Numbers in premiera mondiala in Romania
La numai cateva zile de la premiera din Canada, Romania va fi printre primele tari care va aduce in cinematografe cel mai nou film despre diferite comunitati de mountain bike din lume. Iubitorii sportului pe doua roti vor avea ocazia sa-i vada in premiera pe cei mai buni sportivi de mountain bike din lume in actiune. Filmul se va difuza joi, 26 Aprilie, incepand cu ora 19:30 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Biletul de acces are un pret special de 15 RON.

Strength in Numbers este un film de actiune sportiva care exploreaza cultura de mountain bike prin experienta celor mai buni rideri din lume. Anthil Films, in co-productie cu Red Bull Media House, au creat un film, care va schimba modul in care lumea percepe mountain biking-ul, atat pe ecran cat si in afara lui. Strength in Numbers combina actiunea progresiva si arta cinematografica cu povesti convingatoare din viata reala, din mountain bike.

Creatorii filmelor “The Collective”, “Roam”, “Seasons” si “Follow Me” au calatorit in toata lumea pentru a gasi comunitatile care reprezinta diferitele laturi ale sportului, filmand in British Columbia, Nepal, Scotia, Austria, Elvetia, California, Utah si Parcul de Mountain Bike Whistler. Pentru echipa si rideri, Strength in Numbers reprezinta un mod de a progresa si de a rasplati acest sport.

In film apare o selectie diversa de rideri, printre care se afla unele dintre cele mai mari nume din sport, incluzandu-i pe: Andrew Shandro (castigator a doua titluri la Cupa Mondiala de Downhill Mountainbike, medaliat cu aur la X-Games, etc.), Brandon Semenuk, Cam McCaul, Gee Atherton (campion mondial de downhill), Graham Agassiz, Matt Hunter, Rene Wildhaber, Thomas Vanderham si Wade Simmons. Grupul de rideri este alcatuit dintr-un mix de profesionisti, nou-veniti si rideri locali, cu Anthony Messere, Adam Billinghurst, Rachel Atherton, Ryan Howard si Steve Smith aparand de asemenea in film.
“A trecut ceva timp si de-abia astept sa vad ce au reusit baietii de la Anthill.”, declara campionul mondial de downhill, Gee Atherton. “Pentru mine, ca rider, este extraordinar sa fac parte dintr-un proiect ca acesta - e o sansa sa ajut la cresterea si progresul acestui sport.”
Premiera mondiala a filmului va fi pe 20 aprilie in 2012 in Monterey, CA, la festivalul Sea Otter Bike urmat de evenimente cinematografice in toata lumea. Pe 24 mai, Strength in Numbers va fi disponibil pentru toata lumea prin premiera online gratuita pe redbull.com/bike si va fi lansat apoi pe DVD+BluRay si iTunes in toata lumea. In final, misiunea filmului este sa inspire si sa arate cum noi suntem o parte dintr-o comunitate globala care iubeste sa se dea cu bicicleta. Pentru a face asta, o versiune de baza a filmului va fi difuzata online gratuit in toamna anului 2012.Strength in Numbers este produs, scris, regizat si editat de Anthill Films in co-productie cu Red Bull Media House. Prezentat de Shimano si Trek in asociere cu Contour HD, Clif Bar, Pinkbike.com si PRO Components. Suportul aditional pentru film este oferit de Parcul de Mountain Bike Whistler, Kona, Toyota Trucks, Scion, Oakley, Easton, Evoc, Big Mountain Adventures, Verbier St. Bernard si Ride Nepal.

DESPRE ANTHILL FILMS:
Anthill Films este o companie care se ocupa de productia sportiva cu sediul central la Squamish, B.C. Anthill este detinut si controlat in mod colectiv de Colin Jones, Darcy Wittenburg, Darren McCullough, Ian Dunn si Jonathan Schramm. Anthillfilms.com

DESPRE RED BULL MEDIA HOUSE:
Red Bull Media House este o companie media globala care produce si distribuie materiale convingatoare despre sporturi, cultura si lifestyle pe mai multe platforme.
Compania media a fost fondata in Austria in 2007 si, din 2011, are o filiala in America de Nord, cu toate ca produce si distribuie continut de 20 de ani. Redbullmediahouse.com

DESPRE SHIMANO:
Shimano este liderul mondial in producerea de componente de bicicleta. Infiintata in 1921, compania este o afacere certificata ISO14001 unde conformitatea cu mediul si imbunatatirile continue sunt parte din strategia si filosofia companiei.

DESPRE TREK:
Trek Bicycle este lider global in design-ul si fabricarea bicicletelor si produselor similare. Trek e de parere ca bicicleta poate fi o solutie simpla la multe dintre problemele complexe ale lumii si si-a propus sa doboare barierele care ii opresc pe oameni sa foloseasca bicicletele mai des pentru transport, recreere si inspiratie.

via RedBull

Raporteaza
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.