Mount Snow, Vermont - Cel mai dur traseu de DH din America de Nord (via VitalMTB)

Mount Snow, Vermont - Cel mai dur traseu de DH din America de Nord (via VitalMTB)

Autor: Costi Iordan | 21 ianuarie 2012

Un alt feature peste care am dat pe internet.

Traseul de downhill de la Mount Snow, Vermont este cunoscut drept unul din cele mai dure, rapide şi tehnice trasee din lume, iar în Statele Unite cu siguranţă este rege. VitalMTB a pus cap la cap un montaj în care prezintă imagini şi clipuri interesante ce au fost filmate de-a lungul timpului acolo.

Poate părea un pic extras din context pentru noi aici, dar scena nordamericană are poveştile ei cu mult haz şi tâlc. Riderii pe care îi vedeţi în imagini nu au răzbit cu toţii la nivel internaţional, dar asta nu îi face mai puţin merituoşi. Scena de racing din America a scăzut puternic în anii 2000 dacă vorbim despre dowhill şi comparăm cu ce se întâmpla în Cupa Mondială. Focusul publicului şi al industriei era mutat pe freeride, dirtjumping şi alt gen de dat şi tocmai de aceea notoria serie NORBA a decedat în cele din urmă lăsând o grămadă de semne de întrebare. Myles Rockwell era prin 2000-2001 ultimul american cu succes real la nivel internaţional, dar cercul se închide în perioada asta cu raceri precum Luke Strobel, Joey Schusler şi mai ales Aaron Gwin care le dau americanilor din nou motive să fie atenţi la şi mândri de ce se întâmplă în curse. Să sperăm că şi Mount Snow o să revină. (later edit - Mx)

Vizionare placută!



By VitalMTB


P.S. Găsiţi personajul de legătură din imagini! "Comenteeezi???" Da, comentează!
Raporteaza

3 Comentarii

Andrei Budan
21 ianuarie 2012 la 14:04
Frumos
0
0
Tiberiu -Florin Florea
21 ianuarie 2012 la 16:01
Pff fantastic
0
0
Dan Gabriel (whitebiker)
22 ianuarie 2012 la 22:54
Wow !
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads