Echipa DirtBike.ro se lărgeşte - bun venit Alex Ciocan!

Echipa DirtBike.ro se lărgeşte - bun venit Alex Ciocan!

Autor: Costi Iordan | 13 ianuarie 2012

Ca de obicei, DirtBike.ro evoluează. Avem o grămada de lucruri bune de comunicat acum la început de an, dar sa o luăm gradual şi să nu ne grăbim nicăieri.

Primul lucru pe care avem onoarea să îl anunţăm este începutul colaborării noastre cu Alex Ciocan în calitate de "scriitor " şi sfătuitor în d'ale ciclismului. Cine este Alex Ciocan? Simplu! Este unul dintre cei mai experimentaţi rutieri şi mountainbikeri de anduranţă care activează în momentul de faţă în România. Alex ţine un blog foarte interesant despre ciclism ( www.alexciocan.com ), iar de acum incolo îşi va împartăşi know how-ul despre antrenamente şi rigorile vieţii de ciclist profesionist aici pe DirtBike.ro, în beneficiul comunităţii crescande. Alex Ciocan este şi în echipa de comentatori specializaţi a Eurosport Romania, ceea ce vorbeşte de la sine.

Prin urmare, îi urăm lui Alex bun venit şi îi mulţumim pentru o colaborare fără îndoială pozitivă!

Echipa DirtBike.ro se lărgeşte - bun venit Alex Ciocan!


Cu acest prilej anunţăm şi că porţile ne sunt deschise intru colaborări şi că acceptam noi colegi. Căutăm:

- redactor resident pentru ştiri permanente din domeniul BMX
- moderatori de forum
- fotografi colaboratori

Cei interesati sunt rugaţi sa ne scrie un e-mail la adresele de contact si să ne spună câte ceva despre ei şi despre cum îşi imaginează o posibila colaborare. We’re open minded!

Toate cele bune în noul an!
Echipa voastră DirtBike.ro
Raporteaza

11 Comentarii

Mihail Constantin
14 ianuarie 2012 la 00:49
Bun venit, Alex! Foarte interesanta aceasta colaborare. Sper sa deschizi apetitul userilor dirtbike si pentru disciplinele cicliste pe care le practici. Mult succes!
0
0
Catalin Socea
14 ianuarie 2012 la 13:51
La multi ani Alex... sa fi sanatos, iubit siiiii... la dispozitia noastra, pe cat posibil :)
Acceptul de colaborare cu Dirbike.ro a venit ca un cadou, de ziua ta, pentru baietii nostri?! :D
0
0
Catalin Socea
14 ianuarie 2012 la 13:55
Scuzeee... mi-au loat-o ochi razna si data din care esti membru mi s-a paru a fi data nasterii fara sa realizez ca anul este cel curent :D... Greseasla mea.... daaaarr La Multi Ani pt 2012... si spune-ne , te rog cum s-a ajuns la aceasta colaborare?
0
0
Maximilian Munteanu
14 ianuarie 2012 la 14:18
Alex, avem si fursecuri pentru tine, nu-i bai! ;)
0
0
Alex Ciocan
14 ianuarie 2012 la 17:45
Salut tuturor. In primul rand , cum pot intra in posesia fursecurilor? Altfel, la multi ani si voua si sunt convins ca voi lamuri cativa ca soseaua e mai frumoasa :)))) (daca nu se va intampla invers).
@catalin : blogul meu a parut interesant celor de la dirtbike, ciprian (playbike) mi-e prieten si ne-a facut cunostinta si am ajuns la concluzia ca cele doua domenii dirt &clean formeaza intregul deci.... :)
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads