Burn Skatespotting

Burn Skatespotting

Autor: Costi Iordan | 13 iunie 2012

Burn Skatespotting


Stim foarte bine: e greu sa gasesti locuri noi de dat. Iar spot-urile de skate locale inca nu au ajuns sa aiba parte de un capitol special in brosura turistica a orasului. De aceea, pentru toti riderii care vor sa se dea pe rampe proaspete, burn lanseaza o provocare: haideti sa facem niste skate-spotting!

Nu, skate-spotting-ul n-are nici o treaba cu filmul celebru din ’96, pentru ca ce se intampla pe www.burn-spots.com are treaba doar cu trick-urile, sporturile extreme si o aplicatie web interactiva prin care toti riderii pot sa descopere cele mai tari spot-uri din Europa.

Bineinteles, trebuie sa te bagi si tu ca sa iasa treaba. Deci, intra pe www.burn-spots.com si marcheaza pe harta locul in care iti zboara placa in fiecare zi. Si, pentru ca aplicatia e bine-conectata la Facebook si Google Maps, poti sa alegi orice locatie si sa uploadezi cat de multe poze si informatii vrei. Daca e bun de shredding, e numai bun de sharing cu toata comunitatea de skate.

La final, toata lumea castiga: spot-ul tau local de skate devine cunoscut in toata Europa, iar tu poti sa iti faci linistit traseul pentru urmatorul skate-tour. Si, pana cand o sa apara locurile de dat in brosuri turistice, noi zicem sa dai cu incredere cu mouse-ul pe www.burn-spots.com. Si sa faci niste skatespotting.
Raporteaza

5 Comentarii

Barsan Adrian (moonulica)
14 iunie 2012 la 02:39
si ce treaba are asta cu bicicletele?
0
0
Maximilian Munteanu
14 iunie 2012 la 11:18
Are treabă pentru că spot-urile de skate sunt adesea folosite şi de biciclişti. Din experienţă practică îţi spun că pe când nu era nici dracu' care să se dea la street în Braşov, acum vreo 10 ani, mă dădeam cu skaterii şi era foarte fain. Ăsta e un comunicat de interes general. Care e problema?
0
0
Claudiu Bancila
14 iunie 2012 la 14:19
Si daca nu avem skate park in orasul nostru, ce poza punem ? :)))
0
0
Bogdan Mali
15 iunie 2012 la 10:19
Atunci pui o poza cu moaca ta batuta de un castor, pentru lipsa de creier. Nu trebuie sa fie skate park, ci spot. Park || Spot. Got it, brain wax?
0
0
Claudiu Bancila
17 iunie 2012 la 20:45
Ratonule, vezi ca nu am comentat, ok ? " spot-urile de skate locale " A ce iti suna asta ?
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads