Amia BMX & MTB Bike Park Snagov - Primul traseu de BMX Race din România

Amia BMX & MTB Bike Park Snagov - Primul traseu de BMX Race din România

Autor: Costi Iordan | 30 septembrie 2012

Acum aproximativ trei săptamani s-a deschis în Snagov, în incinta complexului Arta Park, Amia BMX & MTB Bike Park, ce conţine pentru început un traseu de MTB si BMX Cross. Acest proiect a fost iniţat de Pierre Minet, sportiv practicant de BMX Race ce şi-a propus promovarea şi dezvoltarea acestui sport şi în România.

Aflarea acestei veşti nu a putut decât să ne încânte şi să ne facă curioşi despre ce este acolo. Aşa că am profitat de vremea de vară din acest weekend şi am făcut brigadă pentru un trip de o zi la Snagov. La bike park se ajunge foarte uşor, el fiind chiar la strada principală, pe partea stangă înainte de intrarea în oraşul Snagov. Indicaţii complete găsiţi pe siteul AmiaBMX.com. Taxele de intrare sunt 20lei / 2 ore, 35 lei / zi, 100 lei / lună şi 400 lei / an.

Odată ajunşi înăuntru începe distracţia. Traseul este unul bine gândit şi foarte tehnic. Sunt atâtea moduri de abordare a elementelor încât este nevoie de o zi întreagă până să îţi găseşti o linie bună. Şi foarte probablil la sfârşitul zilei, înainte de plecare tot mai găseşti o combinaţie nouă. Cu înca câţiva prieteni care să te pompeze este imposibil să te plictiseşti.

Pe viitor este prevăzută extinderea parcului cu o linie de trailuri pentru dirt jumping şi un pumptrack. Se doreşte şi organizarea unor curse de BMX Cross şi de MTB Four Cross aşs că viitorul arată destul de bine în aceasta zonă.

Mai multe informaţii despre bikepark şi date de contact găsiţi pe:
www.AmiaBMX.com
facebook.com/AmiaBmxSnagov

Mai jos puteţi urmări o filmare cu traseul şi o cursă amicală de four cross.





Amia BMX & MTB Bike Park Snagov - Primul traseu de BMX Race din România
Raporteaza

31 Comentarii

Maximilian Munteanu
2 octombrie 2012 la 19:30
...cât despre ieşit la aer, Postăvaru cam bate parcul Tineretului. :))
0
0
Darvas Kazmer Koppany
8 octombrie 2012 la 23:46
nu e prima teren de 4x. inainte de dirt on fire unde e gol acuma era 4x,acolo am inceput noi:P altfel arata misto si asta,asi incerca:D
0
0
Maximilian Munteanu
9 octombrie 2012 la 02:47
Kazi, şi ăla tot nu era primul traseu de 4X. Get over it. Who cares?
0
0
Filip Ciurel
10 octombrie 2012 la 07:30
INDUSTRIAL HUMILIATION!

Maxi, stii ceva? Defapt tu nu stii nimic! Mai lipseste si un telescaun pana in varful rampei de lansare!

Pentru mai multe detalii, http://www.redbullstratos.com/live/
1 Dan Butacu (Sobo)
0
Dan Butacu (Sobo)
15 octombrie 2012 la 12:34
Genial !

Greu de crezut ca cineva s'a implicat sa creeze asa ceva pentru tinerii din ziua de azi ! Ma bucur sa vad asa ceva ! Cu siguranta un plus pentru cei din Bucuresti (macar de atat sa avem parte).
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads