Bruni, Loris și Finn Iles pe Specialized în 2016

Mutările și schimbările de echipă continuă după cum era de așteptat. Astfel, proaspăt plecați de la Lapierre Gravity Republic: Loic Bruni, Loris Vergier și Finn Iles se mută sub acoperișul Specialized în „Specialized Gravity Team”. Cei trei vor forma astfel o echipă tânără de superstaruri în devenire. Troy Brosnan rămâne în continuare singur la „Specialized Factory Racing” după plecarea colegului său Aaron Gwin în urma unor neconcordanțe financiare, încă nestabilit la o echipă.
Deci, Specialized face parteneriat cu Pure Agency, firmă ce continuă să susțină trio-ul de supertalente alături de care lucrase înainte la Lapierre și astfel apare o a doua echipă Specialized în circuit, „Specialized Gravity Team”.

Bruni, proaspăt Campion Mondial.
sursa: fotos.mtb-news.de

„Sunt cu adevărat bucuros să schimb echipa din mai multe motive și asta îmi dă coerență în modul în care îmi văd cariera. Alături de echipă am muncit din greu în ultimii ani pentru a ajunge la un nivel înalt. Cu toții avem ambiția și suntem capabili să oferim profesionalism chiar și distrându-ne. Am fost sedus de intrarea într-o familie atât de mare. Brand-ul are deja o istorie impresionantă și sunt bucuros că sunt acum parte din el – a fost întotdeauna un vis. Faptul că am ajuns la un astfel de pas reprezintă o mare satisfacție pentru mine și echipă, este ceea ce avem nevoie și știm că specialized este partenerul potrivit pentru noi lucruri. Sunt nerăbdător să mă dau bine cu jersey-ul de Campion Mondial și cu Demo-ul, bineînțeles să voi încerca să fac lucruri grozave. Lucrăm deja la bicicletă și cauciucuri pentru a le pregăti pentru sezonul 2016 ce promite multe.” – Loic Bruni

Loris Vergier, pe urmele lui Bruni.
sursa: 26in.fr

„Sunt cu echipa de când am intrat prima dată în circuitul Cupei Mondiale și întotdeauna am crezut că este aproape perfect, cu prieteni buni, atmosferă bună și sponsori buni. Acum, un vis a devenit realitate, sunt mândru de oportunitatea de a mă putea da pe cel mai mare brand din lume cu aceeași echipă.” – Loris Vergier

Micul Finn, și el pe urmele celor doi.
sursa: bikemag.com

„Al doilea an al meu în echipă (Pure Agency) va fi extraordinar. Sunt super-fericit să continui cu un grup atât de bun de colegi. Anul trecut a fost o experiență frumoasă și am fost uimit să văd cum echipa lucrează laolaltă. În acest an, fiind și primul an în care concurez la juniori, sunt onorat să am în spate un brand atât de impresionant. Consider că este o oportunitate uimitoare și abea aștept să văd ce rezervă viitorul. Abia aștept să mă duc in California în Ianuarie pentru a mă întâlni cu toată lumea.” – Finn Iles

„Am fost foarte mândru să lucrăm cu partenerii noștri și în cei opt ani, am creat ceva foarte special dar am contactat mai întâi Specialized simțind că este timpul să ne mutăm. Oportunitatea a fost unică, pentru că am avut șansa să păstrăm același stil de muncă cu același staff și același rider. Ei au înțeles că un rezultat bun nu este doar un atlet bun, ci și o atmosferă grozavă, în care toți membri echipei sunt capabili să aducă propria contribuție pentru a evolua. Ca să fiu sincer, am avut și o altă ofertă financiară, una mai consistentă, dar ar fi fost cu totul un alt stil de muncă și nu a fost prima alegere a oamenilor-cheie din echipă. Când băieții au testat bicicleta, totul a fost confirmat. Un ultim detaliu și poate și cel mai important al deciziei noastre: Eu și Loic am primit un mesaj personal de la Mike Sinyard (fondatorul Specialized Bicycle Components) și nu cunosc mulți șefi care să fie atât de implicați în marketing-ul sportiv. Aceasta ne-a arătat că ei sunt cu adevărat pasionați de DH și de racing. Apreciem foarte mult acest lucru.” – Laurent Delorme (manager Pure Agency)

Se pare că există o echipă ce se ocupă de management care înțelege foarte bine sportul și preferă să susțină riderii, refuzând ofertele mai bune de la alte brand-uri, plasând deasupra factorului financiar, pasiunea și dedicarea.
Pe de altă parte, așteptăm să vedem cine va fi coechipierul lui Troy în cealaltă echipă a brandului american. Cu Loic la o echipă și Brosnan la cealaltă, Specialized atrage o mare parte din fanii tinerilor. Rămâne de văzut care va fi relația dintre cei doi, dar și care dintre ei va aduce rezultate mai bune pentru producător. 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×