Vineri dimineaţă aflăm cum este cu Lance Armstrong

Vineri dimineaţă aflăm cum este cu Lance Armstrong

Autor: Dan Mazilu | 15 ianuarie 2013

Acum câteva ore s-a încheiat interviul cu Lance Armstrong înregistrat de Oprah Winfrey. Însă nu vă grăbiţi încă să aflaţi ce s-a întâmplat pentru că materialul video va fi difuzat în SUA abia joi seara. În România îl veţi putea urmări vineri la ora 7 dimineaţa pe canalul reţelei lui Oprah la aceasta adresa.

Vineri dimineaţă aflăm cum este cu Lance Armstrong
Compromis, Lance Armstrong va putea fi urmarit online vineri la ora 7 dimineata. Sursa foto: news.com.au / AP


Scandalul legat de rutierul Lance Armstrong se desfăşoară de ceva vreme iar acesta a culminat cu retragerea celor 7 victorii ale sale din Turul Franţei. Pe de altă parte Lance nu a fost depistat pozitiv niciodată, iar măsura drastică de retragere a celor 7 victorii a fost luată în urma unui proces cu martori.

Vineri dimineaţă te aşteptăm online să vedem cum se va încheia povestea.
Raporteaza

28 Comentarii

Bogdan Ciupe
21 ianuarie 2013 la 22:20 (editat)
Sunt sanse 50/50 de aparitie a efectelor adverse dupa folosirea substantelor dopante. Cum iti este norocul. Problema e ca s-a reusit la nivel colectiv sa se imprime anumite idei nu tocmai corecte. De exemplu fumatul, toate bauturile energizante absolut cretine, kfc, mcdonalds, alcoolul astea fac bine in ochii majoritatii? Si daca nu, ce le face sa existe in continuare. La cate porcarii bagam in noi zilnic, putini cred ca am trece controlul antidoping cu brio.
0
0
Ciprian Burca
21 ianuarie 2013 la 22:25
pai da,dar noi am dorit capitalismul,de ce sa nu fiim obezi la 15 ani,sau sa murim de cancer la plamini sau boli degenerative genetic la virste nu foarte inaintate.Fumatul e foarte nociv,cola,kfc,mac si alte balarii,dar unii pustani le adora.Pe mine ma apuca rasul cand drogatii acuza traficanti,spune sa nu mai aduca,ca ei nu o sa mai consume, oameni de genul asta sunt slabi sufleteste si usor de manipulat ,de asa ceva are nevoie capitalismul.Revenind la energizante,toate sunt niste balarii,care te distrug,sunt doar iluzii ca si tigarile sau alcoolul in exces,cica iti imprima energie si stare euforica,dar de ficat nu pomeneste nimic nici o vorba,noroc ca acest organ nu poate urla sau vorbi ca ne umplea frigideru de carne.Legat de hrana capitalista, normal ca lumea e luata de val,si crede in continuare ca sunt bune , pina cand va fi prea tarziu sa realizeze ca s-au distrus.
0
0
Zoltan Balint
22 ianuarie 2013 la 14:30
Ca si "muritor de rand" ai dreptul sa bagi in tine chiar si HGH cu galeata, alcool, tigari, sau orice aliment nociv. Raspunzi de viata ta. Dar ca si atlet, in orice ramura sportiva, trebuie sa te conformezi unor reguli. Degeaba vine oricine sa-i apere pe acesti trisori, ca ce au facut ei pentru sport si blah blah blah, trebuie sa vedem cum au facut-o. Bogdan, sunt de acord cu multe din ce zici tu, dar noi, majoritatea, nu concuram in competitii cu gramezi de bani implicati, sau cu contracte de si mai multi bani, deci nu trebuie sa trecem nici un test antidoping :D. Mie imi place miscarea, dar nu o fac la nivel profesionist. Eu nu o sa fiu role modelul unei generatii, deci daca as fuma si as bea ca un porc, sau m-as dopa sa fiu "fain la strand vara"... asta e. Dar cand esti Armstrong, Marion Jones sau Jason Giambi....
1 Adrian Marin
0
Zoltan Balint
22 ianuarie 2013 la 14:35 (editat)
http://www.snac.com/ =))) site-ul lui Victor Conte. Desemnat de catre ESPN drept "#1 pioneering sports scientist"
0
0
Adrian Marin
23 ianuarie 2013 la 21:45
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561283990548309&set=a.164417236901655.43959.124133267596719&type=1&theater
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads