Un nou magazin de biciclete în Braşov

Un nou magazin de biciclete în Braşov

Autor: Dan Mazilu | 19 martie 2014

Moş Ion Roată, importatorul oficial în România pentru bicicletele Felt, este acum prezent şi în Braşov. Magazinul este deja deschis însă inaugurarea oficială va fi vineri pe 21 martie începând cu ora 17. Adresa este Bd. 15 Noiembrie, nr. 37, în zona Sălii Patria - lângă Panini.

Un nou magazin de biciclete în Braşov
Moş Ion Roată Braşov


Ar fi câteva informaţii folositoare pentru braşoveni în special, şi anume faptul că doar ei, cei cu adresa de buletin în judeţul Braşov, vor putea beneficia de nişte reduceri interesante în martie şi aprilie 2014 astfel:

- 10\% pentru toate bicicletele Felt model 2013;
- 20\% pentru toate bicicletele Felt model 2014;
- 15\% pentru anvelopele de mtb Geax şi de şosea Vittoria, echipamentul de ciclism Castelli, căştile de protecţie Catlike şi accesoriile XLC.

La fel de important este şi că reducerile de mai sus SE CUMULEAZĂ cu cele de pe site dacă produsul respectiv e deja redus.

Aşadar, cine este din Braşov sau e prin Braşov vinerea asta, pe 21 la ora 5 seara, poate intra în magazin unde, daca are noroc, primeşte şi o felie de tort. Vorba aia „primul sosit, primul servit”!
Raporteaza

2 Comentarii

Tudor Simion
25 martie 2014 la 12:03
Semirecenzie :
Laudabil pentru debut dar subtirel comparativ cu greii locali (Play,Pro ) . In prezent este o alternativa pentru cei nevirusati cu ciclism , altii eventual mai novici sau cei care cauta ceva anume – ex. Felt, Geax . Locatia magazinului este la bulevard deci buna ca prim impact.
Spatiul este civilizat ,foarte bine organizat , chiar mi-a placut . Nu stiu cum rezolva cu parcarea bicicletelor dar sa fim optimisti.
Preturi comparabile cu ceilalti in perioada asta de final de promotii, epuizare stoc vechi. In schimb gama este redusa. Ca o racie a sucursalelor : nu avem dar aducem de la centru. Pai trec strada si …
Exista un stand service dar mai mult nu pot zice. Presupun ca un mecanic sa-ti spiteze o roata se gaseste, ca doar nu o duc la “capitala”.
Personalul in numar de doar unul ,cand am intrat eu , pasionat DH-list , priceput, amabil si cunoscator a realitatilor locale. Brasovean de altfel . Avantaj sau nu pozitia langa PRO ? Timpul ne va arata. Speram sa fie in primul rand in avantajul consumatorului.
2 Adrian Ionescu, Adi Adi
0
Alin BOGDAN
18 septembrie 2014 la 21:46
Le-am lăsat o bicicleta în service, și după câteva amânări de pe o zi pe alta, s-a făcut o săptămâna, la sfârșitul căreia am plecat cu bicicleta exact asa cum le-am lăsat-o. Defapt.. nu chiar asa, în condițiile în care au încercat sa-mi strângă un monobloc cu patentul... pana mea.. e din aluminiu, nu-i tractor!
1 Florin Hriscu
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads