Trails MTB Festival - UPDATE!

Trails MTB Festival - UPDATE!

Autor: Maximilian Munteanu | 13 septembrie 2012

Mai mult ca sigur ştiţi că weekend-ul acesta, odată cu Surmont Gravity Enduro Jam are loc Trails MTB Festival, concurs de XC asezonat cu un program de freestyle. Datorită condiţiilor climaterice care se întrevăd pe weekend, organizatorii au decis să schimbe programul pe ultima sută de metri, mutând sesiunea de freestyle cu o zi mai devreme. Iată comunicatul oficial:

FOARTE IMPORTANT: din cauza vremii ploioase, care se anunta sambata dupa amiaza, devansam evenimentul cu o zi, pe VINERI 14 SEPTEMBRIE.

Programul ramane cel anuntat. Antrenamente 15.30-17.30, calificari 18.00-19.00, finala 19.30-20.30.

Din cauza acestei schimbari taxa de inscriere scade la 20 lei(fara a mai beneficia insa de tricou si beri/suc), bani care vor intra integral intr un fond de premiere special.

Inscrierile sunt inca deschise prin email la [email protected], nume si varsta e suficient.

Formatul finalei va fi TEAM BATTLE.
Din toti BMX-eri si MTB-eri se vor califica un numar de minim 5, maxim 8 rideri pe profil, adica un minim de 10, maxim 16 rideri in finala.
BMX-eri vor face o echipa
MTB-eri vor face o echipa

In finala riderii vor fi pusi in perechi printr-o tragere la sorti. Fiecare rider are ocazia sa oblige riderul din echipa adversa cu 2 linii, dar si el va fi obligat la randul lui cu alte 2 linii. In caz ca echipele vor fi formate din 5 sau 6 rideri atunci se vor aloca cate 3 linii de rider.

Cea mai buna echipa va primi ca premiu bani din inscrieri.

Cele 5 premii anuntate se vor imparti celor mai buni rideri din finala, indiferent de echipa din care face parte, BMX sau MTB.

Indiferent ca va dati in calificari sau intro linie din finala tot trebuie sa va dati cat mai bine, pt a va califica si eventual a lua unul din cele 5 premii.

Multumim pt intelegere,
Rulers Events.


Trails MTB Festival - UPDATE!
Aşa arată Cheile Grădiştei prin ochiul unui fotograf iscusit. foto: Alexandru Prepeliţă


Ne vedem acolo!
Mx
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads