Serviciul de „Service acasă” pentru biciclete

Serviciul de „Service acasă” pentru biciclete

Autor: Dan Mazilu | 19 august 2013

De curând, Moş Ion Roată, importatorul bicicletelor Felt în România, a lansat serviciul de service sau revizie a bicicletei la domiciliu. Practic e simplu: dai telefon la magazin, faci programarea, mecanicul vine, repară, tu eşti fericit. Serviciul este disponibil pentru Bucureşti.

Serviciul de „Service acasă” pentru biciclete
Moş Ion Roată - Bucureşti. Sursa foto: mtb.teamexpert.ro


Evident, serviciul nu este gratuit. Se percepe o taxă de 100 lei suplimentar faţă de tarifele obişnuite percepute pentru reparaţiile respective. La prima vedere preţul este mare însă acesta, preţul, este modalitatea prin care compania îşi selecţionează clientela. Modalitatea asta o regăseşti şi la restaurante, cluburi, la vânzarea de maşini şi… DA, biciclete.

Câţi nu vor găsi comod să nu-şi mai mişte partea dorsală şi să cheme mecanicul acasă. Cu siguranţă mulţi aşa că firma va controla numărul de astfel de solicitări prin tariful pe care îl solicită. Iar preţul nu este chiar nejustificat. Trebuie ţinut cont de benzina consumată, timpul mecanicului şi , cel mai important, faptul că pentru aproximativ 2 ore mecanicul nu va fi prezent în magazin pentru treburile pe care le are de făcut acolo.

Pentru client va fi însă şi mai avantajos dacă are mai mult de 1 bicicletă care trebuie reparată. În primul rând pentru că nu le poate duce pe toate odată la service (decât dacă are maşină) şi în al 2lea rând pentru că le rezolvă pe toate cu aceeaşi taxă de 100 lei.

În concluzie, mă bucur că există un astfel de serviciu. Nu cred vor fi mulţi cei care îl vor solicita (până când va apărea concurenţa ;) dar pentru cei care o vor face cu siguranţă îi va ajuta şi scuti de cheltuiala timpului blocat cu drumul la service şi statul acolo.
Raporteaza

2 Comentarii

Cosmin Hartie
19 august 2013 la 23:51
Super. Ca si corporatist cu burta, timp liber zero datorita serviciului si bicicleta de multe mii de euro pe care ma dau de 3 ori pe an in parc si o data la munte un astfel de serviciu imi este extraordinar de util. Lasand bascalia la o parte ma gandesc ca un mecanic mobil nu va putea face chiar toate operatiunile de intretinere a bicicletei. Ma gandesc la aerisit frane sau schimbat uleiul la furca.
0
0
Voicu Penciulescu
20 august 2013 la 00:31
Poate sa faca orice la o bicicleta de la A la Z atata timp cat are o trusa foarte bine dotata...Eu ma ocup cu asa ceva si pot spune ca e un lucru bun sa iti poti selecta clientela.Ma bucur ca s-au gandit si altii la asta.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads