Prima Evadare 2014. Câte mii vom fi anul acesta?

Prima Evadare 2014. Câte mii vom fi anul acesta?

Autor: Dan Mazilu | 31 martie 2014

Păi da, este o întrebare legitimă. Dacă nu punem la socoteală ediţiile mai „ude” când numărul de participanţi a scăzut puţin, putem oare spera la peste 3000 anul acesta? Cei 55 km ai traseului, care în mare parte este plat, nu pun probleme nimănui cu un minim de cunoştinţe în ale pedalatului. Nici din punct de vedere tehnic traseul nu prezintă surprize. Este un traseu rapid pe care se va „alerga” în viteză maximă. Aventura începe doar în caz de ploaie când regulile jocului se mai schimbă puţin.

Prima Evadare 2014. Câte mii vom fi anul acesta?
Start la Prima Evadare. Foto: Ciprian Muntele


Şi uite aşa au trecut 6 ani de la prima ediţie din 2009, când fost „doar” 453 de finisheri. Organizată de NoMad Multisport, Prima Evadare 2014 va avea loc pe data de 11 mai 2014. Tradiţionalul loc de start a rămas acelaşi, în faţa Academiei de Poliţiei de pe Aleea Privighetorilor.


View Larger Map

Traseul este aproape identic cu cel din 2013. Înscrierile au început deja şi, în functie de cât de repede o faci sau categoria la care te înscrii, taxa este între 65 lei şi 130 lei. Pachetul de înscriere poate fi ridicat începând cu data de 7 mai de la Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti). Startul este pe 11 mai la ora 10 dimineaţa.

Daca vrei să vezi ce te aşteaptă pe data de 21 aprilie, a doua zi după Paşte, organizatorul evenimentului, NoMad Multisport, te invită la recunoaşterea oficială a traseului. Locul de plecare este acelaşi cu cel al startului concursului, Academia de Poliţie, Bucureşti.
Raporteaza

15 Comentarii

Alex Rolland
5 aprilie 2014 la 23:34
Sunt intru totul de acord ca o taxa e necesara pt organizarea unui astfel de eveniment, nu comentez motivele, sunt f clare in opinia mea. Anul acesta doresc sa ma alatur si eu acestui eveniment si nu numai acestuia, sper sa am si posibilitatea practica si sa reusesc sa ajung la Caro pt inscriere. As dori, daca e posibil sa aflu care e traseul pt a stii cam ce configuratie de bicla e necesara. MTB, Traking, sosea, tip de cauciucuri, etc? Din fericire am posibilitatea de a alege si configura bicla si as vrea sa folosesc aceasta posibilitate. Meci mult
0
0
Ionut Velicu
7 aprilie 2014 la 16:26
Puneti virgula unde trebuie. am fost un pic confuz cu data de desfasurare a Primei Evadari :)
0
0
Ionut Velicu
7 aprilie 2014 la 16:26
"Daca vrei să vezi ce te aşteaptă pe data de 21 aprilie, a doua zi după Paşte, organizatorul evenimentului, NoMad Multisport, te invită la recunoaşterea oficială a traseului. Locul de plecare este acelaşi cu cel al startului concursului, Academia de Poliţie, Bucureşti."
0
0
Alex Rolland
7 aprilie 2014 la 16:56
Am citit anuntul referitor la recunoasterea traseului. Intrebarea e valabila si pt stagiul de recunoastere. Cum ar fi sa mergi cu o bicla avand roti ce 28 cu balon de 1" si sa te trezesti pe un traseu plin de noroi in padure sau cu niste crampoane mari pe o roate de 26 si sa ai de parcurs doar asfalt? In plus, poate nu toata lumea poate merge a 2-a zi de Paste in recunoasteri, mai avem si familii. Dar daca e secret, e secret, ce mai pot spune?
0
0
Alex Rolland
8 aprilie 2014 la 14:08
Merci. Cred ca se putea si fara sarcasm.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads