Petroşani Bike Challenge, o provocare ciclistă a Petroşaniului

Petroşani Bike Challenge, o provocare ciclistă a Petroşaniului

Autor: Dan Mazilu | 24 septembrie 2013

Comunicat de presa

Se apropie unul din cele mai aglomerate weekenduri din ultima vreme. De fapt dacă aruncăm o privire pe Calendarul Competiţional DirtBike vedem că acest ultim weekend de septembrie este cel mai aglomerat, cu nu mai puţin de 7 concursuri de ciclism!

Dacă anul trecut am avut eveniment de mountain bike la sud de Munţii Parâng, la Defileul Jiului XC Maraton, anul acesta avem o primă ediţie la nord de defileul Jiului, la Petroşani Bike Challenge. De la organizatori am primit acest ultim comunicat de presă de unde puteţi afla ultimele noutăţi legate de cursă şi premii. Detalii despre cursa gasiti aici.

Petroşani Bike Challenge, o provocare ciclistă a Petroşaniului
Petroşani Bike Challenge 2013


---

In linie dreapta

Petrosani Bike Challenge, o provocare ciclista a Petrosaniului, nascuta din dorinta unor ciclisti pasionati de a va oferi ceva deosebit, bate la usa.

In 29.09.2013 sunteti invitati sa „savurati” salbaticia unui traseu din Muntii Parang, cu startul si sosirea din fata Primariei municipiului Petrosani.Traseul masoara 27 de km, cu diferenta de nivel de 1.113 m si este „condimentat” cu un sprint intermediar la km 10 al cursei, unde, primii trei baieti si primele trei fete care vor trece peste linia sprintului vor primi premii in bani si trofee. Punctul maxim de altidunine va propune provocarea cataratorilor unde, cel care ajunge primul acolo, va primi trofeul de cel mai bun catarator, si un alt premiu in bani, atat la masculin cat si la feminin.

La Petrosani, fara sa urcati pe podium, puteti „culege” de pe drum 250 lei (cash). Cei mai buni, clasati pe primele trei pozitii, vor primi premii in bani si produse la TOATE categoriile de varsta. Dorim sa dam posibilitatea tuturor, indiferent de varsta, sa concureze si sa se anime intr-un mod echitabil iar la final sa fie premiati. Ciclisti din Galati, Bucuresti, Brasov, Rm. Valcea, Craiova, Arad, Timisoara, Resita au dat curs invitatiei.

Noi consideram ca toti cei care vor participa si termina cursa sunt niste camponi, asadar, vor fi premiati cu medalie de finisher, tricou inscriprionat, o portie de paste si o bere. Cei care se inscriu online si valideaza inscrierea conform regulamentului, vor intra intr-o tragere la sorti si doi vor fi fericitii care, in exclusivitate, vor zbura la dublu, cu motoparapanta, cu nimeni altul decat, TOMA COCONEA, un sportiv de notorietate mondiala care sustine evenimentul nostru.

Ne-am dat silintele ca totul sa fie facut in asa fel incat voi, ciclistii tarii, sa va simtiti bine la Petrosani. Masa este intinsa, poftiti de va serviti!

Detalii si inscrieri pe site-ul oficial: www.petrosani-bike-challenge.digitalwebcare.ro
Raporteaza

1 Comentarii

Baltaretu Alexandru AKA
31 august 2014 la 00:42
la ce ora va fi ?
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads