MTB şi şosea weekendul trecut la Iaşi

MTB şi şosea weekendul trecut la Iaşi

Autor: Dan Mazilu | 17 iunie 2013

Sfârşitul trecut de săptămână ne-a adus la Iaşi două zile de sărbătoare pe bicicletă. Am avut şi mtb şi şosea timp de două zile în cadrul circuitului Road Grand Prix. Golden Runner face parte din seria de evenimente Road Grand Prix, iar Iaşul a fost etapa a doua din acest Grand Prix. Evenimentul a fost deosebit întrucât, pentru două zile, a strâns la start atât iubitorii ciclismului de şosea cât şi pe cei pasionaţi de cross country. Daca s-ar fi strecurat şi o probă de downhill printre picături atunci am fi avut în desfăşurare un adevărat festival al ciclismului.

MTB şi şosea weekendul trecut la Iaşi
Golden Runner 2013 - manşa cross country


În linii mari, a fost un weekend ploios în care noroiul s-a resimţit, evident la munte, dar toţi concurenţii au fost încântaţi de traseu şi până la urmă noroiul a fost cireaşa de pe tort (nu a plouat pe parcursul competiţiilor). Primarul comunei Bârnova (locul de unde s-a dat startul competiţiei MTB ) chiar le-a mulţumit în glumă tuturor participanţilor pentru că au "frământat pământul din Bârnova "!

La şosea, Blvd. Copou din Iaşi, a fost rezervat exclusiv pentru competiţia RGP timp de 3h iar ieşenii au venit cu mic cu mare sa vadă spectacolul dat de ciclişti. A fost un weekend frumos, cu miros de tei, iar organizatorii au fost mulţumiţi că au venit concurenţi din toate colţurile ţării, chiar şi din Bucureşti.

Rezultatele celor două zile de competiţii le puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului www.goldenrunner.ro.
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads