Maratonul Vinului 2013

Maratonul Vinului 2013

Autor: Dan Mazilu | 28 ianuarie 2013

Calendarul competiţional pe anul acesta a început deja să se populeze bine. Deşi suntem în toiul iernii mulţi dintre organizatori şi-au anunţat concursurile iar sezonul promite a fi cât se poate de animat.

Maratonul Vinului, sau MARVIN, se află anul acesta la a 3a ediţie care va avea loc duminică 9 iunie. Concursul este un eveniment mtb cu plecare şi sosire în localitatea Urlaţi, Prahova. Este destinat tuturor celor pasionaţi de acest sport, amatori sau semi profesionişti, şi include inclusiv un eveniment pentru familii.

Maratonul Vinului 2013
Maratonul Vinului 2012. Foto: Silviu Pal


Concurenţii se vor putea înscrie la unul din cele doua trasee, de 30 km respectiv 55 km, cât şi la un traseu destinat familiilor lung de 10 km. La eveniment sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi. Prin acest concurs organizatorii doresc să promoveze ciclismul ca mod de petrecere a timpului liber.

Maratonul Vinului este unul dintre puţinele concursuri de mountain bike al cărui scop final este unul caritabil. Astfel organizatorii vor dona profitul obţinut unor organizaţii caritabile locale.

Detalii suplimentare vor fi făcute publice pe măsura ce acestea devin disponibile. Până atunci sunteţi invitaţi să vizitaţi site-ul competiţiei cât şi pagina de Facebook facebook.com/Maratonulvinului.

Foto: Silviu Pal
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads