FRAMED II este online

FRAMED II este online

Autor: Dan Mazilu | 8 mai 2013

Acum trei ani profesionistul Andi Wittmann şi-a unit forţele cu Felix Urbauer, cameraman şi editor, pentru a realiza un proiect video unic. FRAMED I a fost exact ce trebuia – peste un milion de vizualizări demonstrează acest lucru. Însă în urma unui accident Andi a trebuit să amâne, timp de un an, partea a doua a proiectului.

FRAMED II este online
Andi Wittmann


Acum însă FRAMED II este gata, o continuare vrednică a primei părţi măsurabilă atât din punct de vedere al acţiunii cât şi a priceperii mânuirii camerei video. Filmul a fost realizat în Wildkogel Arena, Austria, unde Andi a construit trailuri şi jumpuri pentru cunoscutul său event de Freeride, Nine Knights. Apoi condiţiile perfecte pe care le-au avut au adus valoare adăugata filmărilor epice.

„Scopul a fost să facem Framed II diferit de filmele normale de acţiune. Pentru mine a fost în mod special important ca filmul nu doar să şocheze prin dramatismul scenelor ci şi să motiveze oamenii care nu se pot da pe bicicletă în fiecare zi”, spune Andi Wittmann.

Pentru noul clip Andi a făcut echipa cu Mario Feil, cineast din Rosenheim. El a fost însărcinat şi cu producţia pentru Framed II. Mario va continua să aibă un rol important în proiectele viitoare întrucât filmările pentru partea a 3a au început deja.



Iată şi Framed partea întâi

Raporteaza

3 Comentarii

Ciprian Burca
9 mai 2013 la 23:02
foarte tare, dar prea scurte filmuletele.
3 Roberto Mijia, Daniel George Teodorescu, Cristian-Dan Lefter
0
Roberto Mijia
10 mai 2013 la 21:53
e tare imi place
0
0
Daniel George Teodorescu
15 mai 2013 la 15:11
imi par in regula scurtmetrajele! nici prea mult nici prea putin!
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads