Extreme Riders revine cu Santa Cruz

Extreme Riders revine cu Santa Cruz

Autor: Dan Mazilu | 25 octombrie 2012

La expozitia de biciclete din aprilie anul acesta am avut placuta surpriza sa admiram un stand destul de retras dar foarte placut amenajat si aerisit. Standul prezenta bicicletele Santa Cruz si acela a fost momentul cand brandul a inceput sa fie din nou reprezentat oficial in Romania.

Extreme Riders revine cu Santa Cruz
Standul Santa Cruz de la ExpoBike 2012


Extreme Riders, este firma care se ocupa acum de Santa Cruz. Unii ii stiu poate mai bine dupa Specialized si Marzocchi, doua marci pe care firma le-a distribuit in trecut. Astazi Extreme Riders reprezinta pe piata din Romania marcile Giro (casti de protectie si echipament), Bell (casti de protectie), Easton (componente cockpit), Blackburn (sei si accesorii), Schwinn (biciclete oras), Cannondale (biciclete sosea si mtb) si evident Santa Cruz (biciclete DH si XC).

Ce trebuie retinut este faptul ca Extreme Riders este doar importator. Firma nu vinde clientului final asa ca produsele aduse de ei in Romania se regasesc doar in magazinele retailerilor, pentru moment in doar 3 orase din tara:

Oradea - Green Bike
Brasov - PlayBike
Bucuresti - BikeXpert, Hypersport si Cyclopedia

Extreme Riders doreste sa aibe pe piata autohtona un impact mai mare decat a avut in trecut asa ca planurile firmei sunt marete pentru 2013. Astfel firma doreste sa sponsorizeze unul din cele mai importante concursuri de downhill din Romania (inca nu a spus care), iar in acest sens urmeaza sa isi si faca o echipa de downhill (inca nu a dezvaluit numele riderilor).

In plus, unul din evenimentele importante ale anului viitor va fi Open Test Camp-ul pe care Extreme Riders doreste sa il organizeze pentru dealeri dar si pentru clientul final. Asa ca daca te intereseaza un Santa Cruz sau un alt produs importat de firma, evenimentul este unul la care trebuie sa fii prezent.

Extreme Riders revine cu Santa Cruz


Pana atunci insa Extreme Riders dispune de un ciclist care alearga pe Santa Cruz la evenimentele de cross country / maraton. Este vorba de Alex Ciocan pe care ultima data l-am vazut la Comana Bike Fest unde a castigat locul 1 la categoria ProfiRide Open Masculin. Alex merge pe un Santa Cruz Tallboy C, iar modelul i se potriveste cum nu se poate mai bine, Alex fiind el insusi un "tall boy" la 193 cm.

Extreme Riders revine cu Santa Cruz
Alexandru Ciocan


Reprezentant Santa Cruz în România – Extreme Riders Distribution
Raporteaza

1 Comentarii

George Mandita
28 octombrie 2012 la 11:33
Urasc faptul ca sunt sarac, la fel cum ma urasc si pe mine, din acelasi motiv.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads