Cum a fost şi cum va fi - Nicolas Vouilloz

Cum a fost şi cum va fi - Nicolas Vouilloz

Autor: Dan Mazilu | 16 mai 2013

După 10 titluri de Campion Mondial şi 5 victorii la general de Cupă Mondială, Nicolas Vouilloz tot vrea să fie şi să se simtă rapid. Însă poate rapid în alt mod. Pe vremea când se dădea la DH, Nico era cunoscut pentru alegerile sale extreme şi neconvenţionale când era vorba de echipament. El se pregăteşte acum pentru primul sezon Enduro World Series. Acesta va impune un stil diferit de pedalat, enduro fiind o disciplină unde competiţia durează o zi întreagă, nu doar câteva minute, având mai multe etape şi mulţi km de pedalat.

Mulţumită acestor diferenţe au apus zilele în care spiţele erau strânse la minimum posibil, iar setările suspensiilor duse la extrem. Nico are acum alte priorităţi cum ar fi echilibrul între greutate, eficienţă şi rezistenţă. Stăpânind aceşti 3 factori Nico are opţiunea de a rămâne la fel de rapid şi în acelaşi timp să-i placă în continuare ce face.

După ce a fost cel mai de succes mtb-ist din toate timpurile cât şi campion de rally, Vouilloz porneşte într-o nouă etapă competiţională a vieţii sale. De data asta în căutarea echilibrului.



Un film de Victor Lucas. Clipurile vechi sunt mulţumită lui Alex Rankin
Raporteaza

1 Comentarii

Norbert Popovic
16 mai 2013 la 23:09
Chiar foarte frumos.
1 Cristian Calin
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads