Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes

Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes

Autor: Maximilian Munteanu | 17 noiembrie 2012

Să mai spună cineva că riderii români nu sunt talentaţi! Nici n-am deschis bine calculatorul acum 5 minute că deja mi-a sărit în ochi informaţia venită direct via Dartmoor Bikes: "Welcome to the crew: Christoph Baier" cu următoarea descriere deloc surprinzătoare: "Straight out of infamous Dracula land, Romania this young folk step it up when it comes to dirt! You can know him from the Dirt On Fire Contest 2012 where he claimed 3rd spot just behind our boy Szymon Godziek! Good all around rider, with big bag of tricks and riding talent - thats who Christoph Baier is!"

Pasul doi: sună-l pe Sasu'! Mda. Sasu' nu răspunde, deci îl sun pe Alin Moldovan. Aici deja mi se explică toate cele de mai sus: relaţia logică dintre Pro Bike. sponsorul lui Christoph a.k.a. Sasu' de pe plan local, şi Bikeshop BM, importatorul Dartmoor în România, coroborată cu lobby-ul făcut de Alin, care este deja de ceva timp în echipa mare Dartmoor, au rezultat, în urma vizionării de material foto-video, în includerea domnului Baier în echipa Dartmoor.

Sasu' a răspuns până la urmă la telefon. Era la dat; ce altceva să facă un înfometat după trick-uri ca el altceva într-o sâmbătă după amiază??? Mi-a spus foarte franc şi direct că şi el a fost foarte suprins de veste şi că încă nu ştie ce înseamnă asta pentru el, urmând să afle în perioada imediat următoare. A mai confirmat şi alt zvon privind o altă sponsorizare care-l priveşte, dar o să vorbim despre acel lucru atunci când se va confirma oficial. Suna foarte bucuros, evident, şi cu siguranţă se uită acum altfel în viitor.

Noi notăm că Sasu' se alătură unui team cu pedigree, unde mai activează, printre alţii, şi mai sus pomeniţii fraţi Godziek, superstarul rus Alexey Sinayko şi, fireşte, Alin Moldovan. Selectă companie! De ce este acest lucru important? Pentru că reprezintă o premieră pentru ca un mountainbiker român profilat pe freestyle şi gravity riding să ajungă într-un team mare internaţional. Ultimul care a fost foarte aproape de aşa ceva a fost, cu ani în urmă, Alex Don, doar că acolo povestea e complicată şi oricum nu are aceleaşi proporţii.

Ce putem face noi acum? În primul rând să ne bucurăm pentru Christoph, să-l susţinem în continuare şi să fim mândri de el. Apoi să înţelegem că multe lucruri faine sunt posibile cu multă muncă, la fel de multă ambiţie şi o autopromovare susţinută dar nu sufocantă. Deci, dacă aveţi aspiraţii, e bine să vă documentaţi evoluţia cât puteţi de bine şi prin material foto-video de calitate, să fiţi cu picioarele pe pământ şi să vă uitaţi tot înainte. Cam asta e reţeta care a funcţionat pentru Christoph a.k.a. Sasu' a.k.a. Liniile Aeriene Săseşti şi care l-a făcut în scurt timp cel mai progresiv freestyler pe MTB de la noi. Ah, şi să nu uităm că Sasu' este un talent remarcabil şi la downhill, disciplină cu care a avut puţine în comun, dar pe care o stăpâneşte cu stil!

Iaca un montaj:



Iaca nişte poze!

Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
PlayBike - On The Rocks 2012; foto - Tibi Hila


Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
PlayBike - On The Rocks 2012, freestyle session take one; foto - Tibi Hila


Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
PlayBike - On The Rocks 2012, freestyle session take two; foto - Tibi Hila


Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
Aerian la Drop'n'Roll; foto: Dragoş Dumitru


Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
Concentrat la Drop'n'Roll; foto: Dragoş Dumitru


Christoph Baier se alătură oficial echipei Dartmoor Bikes
Cucu-bau! la Drop'n'Roll; foto: Dragoş Dumitru



Pe Sasu' îl găsiţi pe Facebook AICI şi AICI, iar pentru oamenii de bine de la Dartmoor Bikes, daţi click AICI. Săriţi cu click-ul şi cu like-ul, că-s moca, fix cum e bătutul din palme!

Mai mult ca sigur, Sasu' ar vrea să mulţumească şi celorlalţi sponsori, Pro Bike şi RoSoftLab.

Foto-credit pentru imaginea de copertă: Alexandru Dan

Să vă daţi, să vă daţi, să vă daţi!
Mx
Raporteaza

13 Comentarii

Max Junger
18 noiembrie 2012 la 07:46
Banuiam ca o sa se intample un lucru de genul acesta. Dupa parerea mea, Cristoph este unul dintre cei mai buni rideri romani, daca nu chiar cel mai bun. Ne mandrim cu tine.
2 Maximilian Munteanu, Nandor Szekely
0
Vlad Cibian
18 noiembrie 2012 la 15:12
felicitari !
0
0
Alex Fluczar
18 noiembrie 2012 la 22:19
Felicitari !!!
0
0
Nandor Szekely
19 noiembrie 2012 la 00:40
Cristoph! :D Felicitari! ;)
0
0
Radu Dascalu
23 noiembrie 2012 la 13:56
bravo!
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads