Burn in the Air - pe 17-18 iunie la Braşov!

Burn in the Air - pe 17-18 iunie la Braşov!

Autor: Maximilian Munteanu | 31 mai 2011

Un comunicat de la Burn şi de la Rulers, label de event-uri condusă de cel mai polisportiv polisportiv, Ciprian Popescu, cel care a găsit în sufletul lui mare şi un loc pentru BMX şi mountainbike. Read on!

Burn in the Air - pe 17-18 iunie la Braşov!


Vrei să vezi cum arată Biserica Neagră de sus? Atunci ia-ţi bicicleta şi hai la Braşov!

Burn aruncă toti BMX-erii şi mountainbikerii în aer! In colaborare cu Rulers Events şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, o punem de un concurs de BIG AIR!

Un tabletop cu flat de 4 metri urmat de un quarter pipe de 2,5 metri îi aşteaptă pe curajoşii din ţară şi din străinătate.

Burn in the Air va avea loc în Piata Sfatului din Brasov pe 17-18 iunie. Ia-ţi gaşca şi înscrieţi-va în lupta pentru 4000 EUR cash.

Fă-ţi strategie de trick pentru că premiem riderii cu imaginaţie şi dorinţă de înălţime. DJ Shaka şi Burn ne vor ţine sus.

Programul Burn in the Air:

Vineri – 17 iunie
• de la ora 11:00 antrenamente libere

Sambata – 18 iunie
• ora 10:00 – antrenamente oficiale
• ora 11:30 – calificări
• ora 15:00 – finală


Se pare că ne vedem la Braşov peste două săptămâni şi ceva! Bine aşa! ;)
RSVP pe Facebook: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=101620676597493

Later edit:

Datorită unor neclarităţi, am întrebat la organizatori şi ni s-a răspuns.

- gap-ul nu este "gap", evident, fiind vorba de un tabletop, ci este un flat, adică distanţa dintre kicker şi landing (cred că toată lumea a înţeles, oricum :)
- vor exista doar două grupuri distincte, BMX şi MTB, fără "pro", amatori şi alte cele (nu există "pro" în România şi gata!)
- riderii vor fi împărţiţi în grupe de câte patru pentru calificări şi finale, astfel încât să nu fie nevoiţi să aştepte prea mult şi să se "răcească" dacă vor fi mulţi înscrişi
- în calificări de vor puncta cele mai bune două linii (kicker + quarter) din trei, iar în finală cele mai bune trei din cinci
- evident, se vor puncta dificultatea, amplitudinea, acurateţea aterizării, stilul şi originalitatea trickului, astfel încât un 720 aterizat mai scurt, prinzând buza landing-ului, va fi mai valoros în principiu decât un 360 dus cu totul până în landing (acesta este doar un exemplu)
- numărul de finalişti poate varia de la 12 la 16 oameni, în funcţie de numărul de rideri înscrişi
- arbitrii sunt rideri şi ei şi ştiu bine cu ce se mănâncă datul pe bicicletă şi trick-urile aferente
- pentru alte informaţii, organizatorii vă roagă respectuos să urmăriţi pagina de Facebook a event-ului

....and out!
Mx
Raporteaza

41 Comentarii

Maximilian Munteanu
8 iunie 2011 la 15:24
1. Putin imi pasa.
2. Dirtbike este un site unde oamenii schimba informatii. Daca ti-e lene sa citesti, da-ne pace.
3. Nu stiu care e autoritatea care defineste pro-riderii, dar as vrea si eu sa o cunosc. Putin mai sus s-a purtat o discutie amiabila si s-a produs un schimb de informatii.
4. Daca lumea se simte jignita de anumite chestii, poate ar trebui sa se gandesca de doua sau de trei ori la ele. Sa dai vina pe altii e usor. Eu nu incerc sa obtin un premiu de popularitate. Cunostintele mele sunt fara de ghilimele si intotdeauna argumentate. Altfel nu le-as da pe goarna. Cand calc pe bec imi asum chestia asta.
5. Habar nu am ce indrugi acolo, dar poti sa verifici punctul 1. pentru referinte. ;)
6. Latura mea feminina este ceva mai dezvoltata decat a majoritatii. Ceea ce iti doresc si tie. Eventual la pachet cu a te lua mai putin in serios.

Voie buna!
Mx
0
0
Maximilian Munteanu
8 iunie 2011 la 15:29
@ Stefan: concursul se tine si baietii tocmai lucreaza la rampe. Nu stiu de unde ai prins zvonul cum ca nu se mai tine concursul. Oricum, vestea ca cel mai cunoscut pro-rider (sic) de prin Brasov organizeaza Burn in the Air e cea mai amuzanta chestie de ceva vreme de pe aici. :)) Fii serios, baiatul ala e prea ocupat cu a-si face stickere si a-si construi biciclete cu care nu se da! ;)
0
0
Laurentiu Mircea
11 iunie 2011 la 20:44
Asi fii recunascator daca ar filma cineva actiunea pt ca eu nu pot ajunge la Brasov :D
0
0
Andrei (Klaie)
12 iunie 2011 la 00:05
Cred ca voi fi prezent:*!
0
0
Alexandru Ciprian Fusle
14 iunie 2011 la 16:03
anu trecut comenturile la anunturile de contest erau ceva de genu: ba vin dar nu am la cine sa dorm ma poate ajuta cineva, sau auziti da cand se fac inscrieri etc... Acum intri pe un event si tot ce auzi e cearta (sau mai bine zis discutii in contradictoriu) pe ori ce tema. Oameni buni vorbiti mult si nimic. More riding less talking about shit, maxi sta toata ziua sa raspunda la niste intrebari si sa clarifice niste zvonuri ca au unii o lipsa acuta de ocupatie, zici ca suntem in buda la fete. Doamne ajuta.
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads