Black Friday la biciclete!

Black Friday la biciclete!

Autor: Dan Mazilu | 20 noiembrie 2012

Din când în când mai împrumutam şi noi “de dincolo” câte un lucru bun. Este simplu pentru că de cele mai multe ori lucrurile care intră şi în ograda noastră sunt interesele marilor corporaţii care doar urmăresc să-şi extindă piaţa.
Black Friday este însă un lucru bun. Ajută şi firmele să scape de stocurile vechi şi să nu rămână cu banii blocaţi în produse şi ajută şi cumpărătorii să se aleagă cu ceva la un preţ mai apropiat de realitate. Iar zicala “fă-ţi iarna car şi vara sanie” nu a fost niciodată mai valabilă în situaţia noastră, a bicicliştilor.

În România Black Friday se descurcă bine la electronice şi electrocasnice. Iată însă că şi robinetul cu magazine de biciclete a început să curgă. Momentan mai timid pentru că doar Bike XCS şi Moş Ion Roată din Bucureşti au anunţat reduceri speciale cu ocazia evenimentului Black Friday.

Moş Ion Roată a anunţat reduceri de 40\% la orice bicicletă Felt model 2012, orice cască Catlike, orice anvelopă Geax şi Vittoria şi orice produs XLC. Practic 40\% la toate brandurile pe care le reprezintă. Pentru Shimano şi Sram Moş Ion Roată oferă reduceri de 15\%. Magazinul şi-a prelungit şi programul pentru ziua de vineri. Aşa că în loc să închidă ca de obicei la 19 va închide la ora 21. În plus şi sâmbătă va fi zi neagră de reduceri.

Bike XCS vede treaba mult mai simplu: 30\% la absolut orice vezi în magazin. Oferta este cu atât mai atrăgătoare pentru că există două magazine în Bucureşti. Promoţia Black Friday este valabila şi online însă cine este în magazin are prioritate la cumpărare.

BikeXpert intra si el in campania Black Friday si ofera reduceri de pana 50\% la produsele care fac parte din promotie. Aceste produse vor fi afisate intr-o sectiune speciala pe site, iar beneficiarii reducerilor sunt atat clientii online cat si cei din magazinul fizic.

Bike Nature este alt magazin care intra "la promotie". La Bike Nature lucrurile sunt clare, mai exact 30\% reducere la orice vezi cu ochii, adica stocul fizic, asa cum precizeaza si ei. Pentru stocul virtual esti liber sa-ti aplici orice discount doresti :)

SportWin intra si ei in cursa pentru cele mai mari reduceri si castiga pana in acest moment. SportWin ofera reduceri de 50\% si 70\% ceea ce e chiar Uau! Din pacate pe site nu am reusit sa gasim detalii despre promotie asa ca vei descoperi singur in magazin despre ce este vorba si la ce produse se aplica discount-ul.

Supreme Bikes nu se lasa mai prejos si baga la inaintere reducerile sale. Din pacate si aici mesajul este destul de neclar intrucat suntem informati ca de Black Friday se reduce TVA-ul la toate produsele. Insa nu ni se spune si cu cat.

Maros Bike vine la fileu cu ceva asemanator, dar altfel. Ei considera ca Romanii au avut prea multe zile negre anul asta asa ca organizeaza o Joie alba. Reducerile lor sunt de 20\% la orice produs pentru ziua de joi, 22 noiembrie.

BBY XSports apasa pedala de acceleratie pentru reduceri si mai tare si arunca in joc reduceri de pana la 80\%. Din pacate "pana la" nu inseamna ca toate produsele din magazin au aceasta reducere ci doar cateva. In schimb orice alt produs care nu dispune deja de un discount, va avea reducere de 20\%.

DK Bike intra si ei in joc cu 20\% respectiv 25\% reduceri, mai exact 25 pentru biciclete si 20 pentru echipamente, accesorii si componente. In plus te poti duce si vineri si sambata potrivit programului afisat pe site-ul magazinului.

EVO Bikes iti propun un discount de 50\% ceea ce este destul de mult. Imagineaza-ti o biciclete de vreo 3000 de lei pe care o iei doar cu 1500. La EVO Bikes Black Friday tine si sambata si duminica.

Veloteca era de asteptat sa intre in competitie. Si aici lucrurile sunt simple: 30\% la orice produs marca Sigma, CST si la echipament, adica imbracaminte, incaltaminte etc.

Bike District nu se lasa mai prejos si baga la inaintare reduceri de 20\%. In plus iti ofera transport gratuit sau un tricou gratuit in functie de valoarea comenzii tale. Atentie insa ca discount-ul se aplica doar la unele merci afisate pe site sau pagina lor de Facebook.

Biciclop, specialistul biciletelor urbane, ofera reduceri de minim 15\%, insa reducerile vor ajunge si pana la 50\% la orice produs din magazin. Biciclop te asteapta in ziua de vineri dar si sambata.

Atelierele Pegas doresc sa-ti atraga atentia asupra bicicletelor de oras si pentru plimbat prin parc. Astfel iti ofera o reducere de 20\% la bicicletele Pegas si 70\% la accesorii. Atentie insa ca discountul pentru biciclete se aplica doar la anumite modele.

ASA Sport arunca in joc o reducere de 30\%. Nu este specificat la ce anume asa ca subaintelegem ca la tote produsele. De asemenea promotia este valabila pentru ziua de vineri pana la ora 23:59. Dar iarasi nu este specificat daca magazinul fizic este deschis pana la acea ora sau doar online.

Emmedue Sport vine pe ultima suta de metri si ne anunta ca de Black Friday ofera reduceri de 30\% la orice produs care nu este deja redus si un adaos de inca 10\% reducere la orice produs care este deja redus. Oferta de la Emmedue Sport este valabila de vineri pana duminica insa, atentie, doar pentru comenzile ONLINE.

BMX Magazin are un banner mare pe site cu reducerile ocazionate de Black Friday insa din pacate nu specifica undeva care sunt procentele sau la ce produse se aplica discountul. Presupunem ca cea mai buna metoda de a afla despre ce e vorba este sa dai o fuga pana acolo.

BikeKuckó a anuntat, de asemenea, reduceri. Din pacate nici aici nu dispunem de informatii abundente. De pe site suntem trimisi pentru detalii pe pagina de Facebook insa aici ni se spune doar sa fim pe faza. Asa ca Fiti pe faza!!

Kero Bike te ademeneste cu reduceri de 35\% la orice produs din stoc la ambele magazine din tara. Se pare insa ca pe site preturile vor ramane la fel asa ca pentru a te asigura de pretul redus esti rugat sa ii contactezi pe mail.

PlayBike anunta si ei reducerile de Black Friday cu aproximativ 4 ore inainte de miezul noptii. La PlayBike dispui de reduceri de 30\% la orice produs din magazin cu exceptia celor Shimano si Thule. In plus beneficiezi de inca 15\% reducere cumulata la orice alt produs care in magazin este deja redus, la fel, cu exceptia Shimano si Thule.

Cu speranţa ca ţi-am dat o veste bună suntem curioşi să vedem dacă şi alt magazin de biciclete din România se mai anunţă, până vineri, participant la Black Friday. Îţi recomandăm să dai dovadă de puţină înţelepciune bătrânească şi să dai fuga prin magazinele respective sau pe site-urile lor şi să vezi dacă-ţi face ceva cu ochiul.

Informatiile prezentate in acest srticol sunt afisate potrivit informatiilor afisate pe paginile web oficiale ale respectivilor comercianti, informatii care pot fi modificate fara o instiintare prealabila. Pentru a te asigura ca nu ai vreo surpriza atunci cand te duci la magazin sa cuperi ceva te invitam sa intri pe site-ul magazinului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.
Raporteaza

25 Comentarii

Raul Teodorescu
22 noiembrie 2012 la 23:09
Probike nu zice nimic??
0
0
Laurentiu Rihlea
22 noiembrie 2012 la 23:10
Eu nu vad nici o oferta la playbike ...
0
0
Dan Mazilu
22 noiembrie 2012 la 23:15
uite aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=521356101222077&set=a.110115102346181.12635.108518662505825&type=1&theater
0
0
Laurentiu Rihlea
23 noiembrie 2012 la 01:26
Totusi, cat de penibil sa nu pui un anunt pe site ... de parca toata lumea cauta pe facebook`ul lor.
1 Alecs Mocan
0
Mihail Constantin
24 noiembrie 2012 la 16:08
Si... v-ati luat ceva mentionabil?
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads