Argeş Autumn Race la Piteşti

Argeş Autumn Race la Piteşti

Autor: Dan Mazilu | 31 octombrie 2012

Weekendul acesta, mai exact duminică 4 noiembrie, eşti invitat să participi la unul din ultimele concursuri ale sezonului, Argeş Autumn Race ediţia a 6a. Evenimentul este de tip Cross country iar concurenţii vor avea de parcurs de mai multe ori un traseu în formă de buclă lung de aproximativ 6,3 km. De câte ori rămâne doar la latitudinea concurenţilor pentru că fiecare o va putea face în funcţie de categoria la care s-a inscris. Astfel, doritorii se pot înscrie la categoria 90 minute sau 140 minute. Cu alte cuvinte cine parcurge cele mai multe ture în timpul alocat câştigă.

Evenimentul se desfăşoară în Parcul Trivale din Piteşti, o locaţie excelentă pentru un concurs de XC. Traseul este relativ dificil şi tehnic concurenţii trebuind să abordeze, de-a lungul lui, porţiuni foarte abrupte în urcare şi secţiuni rapide şi la fel de abrupte, dar la vale, diferenţa de nivel fiind de aproximativ 200 m pe fiecare tură. Organizatorul avertizează că în cazul în care plouă toate urcările se transformă în push bike.

Foto: arges-race.ro

Argeş Autumn Race la Piteşti
Raporteaza

6 Comentarii

Andrei Christian
31 octombrie 2012 la 11:30
foarte fain traseul , respect pentru shapperi !
2 Costi Iordan, Sorin Malea
1 Mitran Bogdan
Maximilian Munteanu
31 octombrie 2012 la 11:58
Shaperi???
0
0
Mihail Constantin
31 octombrie 2012 la 13:09
http://www.youtube.com/watch?v=qiKZ1vsmT2c&list=UUJHcIDutq6bBlZdqYY-QKaA&index=1&feature=plcp
2 Maximilian Munteanu, Mihai Andrei
0
Mihai Andrei
31 octombrie 2012 la 13:37 (editat)
ahaaa.. Tomy, Vali, Geo, sunt o parte din cei care au lucrat cateva saptamani la rand sa amenajeze traseul pe care se va concura. din poteci obisnuite au transformat traseul in ceva deosebit. o sa va placa . cum spuneam. in punctele cheie o sa avem si fotografi postati :)
1 Maximilian Munteanu
0
Andrei Budan
1 noiembrie 2012 la 16:41 (editat)
Good
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads