Aniversare 10 ani de Bike Attack

Aniversare 10 ani de Bike Attack

Autor: Dan Mazilu | 16 aprilie 2013

Cu bucurie anunțăm că prietenii de la Reșița împlinesc anul acesta frumoasa vârstă de 10 anișori. Organizatorii unuia dintre cele mai vechi și mai bine organizate maratoane mtb din țară, maratonul de la Gărâna - Banat Mountain Bike Maraton, împlinesc 10 ani și 9 ediții de concurs odată cu desfășurarea eventului de anul acesta pe data de 4 august.

Mai jos redăm integral comunicatul de presă și invitația lor la petrecere.
Aici este evenimentul anunțat în Calendarul nostru unde puteți comenta și adresa întrebări organizatorului.
Eventul de pe Facebook îl puteți găsi aici.

---

Aniversare 10 ani de Bike Attack
Bike Attack Reșița 10 ani.


În aprilie 2003 un grup de tineri reşiţeni a simţit că are responsabilităţi legate de dezvoltarea comunităţii în care trăieşte şi că are nevoie de un cadru organizat în care să-şi pună în practică ideile şi iniţiativele. Astfel că, în mod democratic, după mai multe întâlniri, s-a ales un nume deloc obişnuit pentru acele vremuri: asociaţia Bike Attack Reşiţa.

Asociaţia Bike Attack s-a constituit ca o organizaţie care promovează activităţile în aer liber şi educaţia nonformală în domeniul protecţiei mediului înconjurător. In cei zece ani a derulat numeroase proiecte, cele mai multe inedite, multe de succes care mai apoi au devenit tradiţie pentru zona Banatului Montan dar şi altele care au murit în sertare ori nu au avut continuitate.

Dorim cu această ocazie sa facem şi un bilanţ al celor 10 ani de activitate Bike Attack, să prezentăm o parte din proiectele şi activităţile asociaţiei, un bun prilej să învăţam din experienţa dobândită în această perioadă, dar mai ales sa ne bucurăm de acest moment în care aniversăm un deceniu de activitate al uni ONG activ în România şi comunitatea bănăţeană.

Suntem mândri dar şi emoţionaţi de acest moment, că am crescut odată cu Bike Attack, aceeaşi generaţie acum de adulţi este la fel de entuziastă ca acum 10 ani, chiar dacă astăzi membrii noştri tineri vin cu un suflu nou. Din sutele de acţiuni şi proiecte care le-am iniţiat sau la care am participat am învăţat şi am reuşit astăzi să avem o bază foarte solidă prin cunoştinţele acumulate. De multe ori suntem cei care ajutăm alte organizaţii să facă diferite evenimente sau proiecte mari, sau suntem „etalonul” la care trebuie să se ajungă atunci când se organizează ceva similar.

Program eveniment “Aniversare 10 ani de Bike Attack”

18 aprilie – vernisaj expoziţie foto „Cicloturism în Banat” – Infocentrul Turistic Timişoara
19 aprilie - petrecere la Rock Caffe Reschitza începând cu ora 17.00.
20 - 21 aprilie – tura aniversară “Tricoul Galben de Preşedinte” – cicloturism şi drumeţie între Reşiţa - Brebu Nou – Reşiţa.

Va aşteptăm mai mari cu 10 ani.
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads