Andreu Lacondeguy primeşte signature bike

Andreu Lacondeguy primeşte signature bike

Autor: Dan Mazilu | 9 ianuarie 2013

Andreu Lacondeguy rămâne la YT Industries şi în 2013. Pentru a sărbători acest eveniment compania a lansat Dirt Love, un signature bike special pentru Andreu.

Andreu Lacondeguy primeşte signature bike
The fucking frame!


Freeriderul profesionist Andreu Lacondeguy se dă pentru YT Industries deja de un an. Andreu este cunoscut pentru mega tricurile sale. Pentru a fi în măsură să-şi antreneze talentul el a primit un super teren de joacă lângă Barcelona cu o zonă de intrare în rampă înaltă de 15 m care îi permite jumpuri peste gap-uri de peste 20m. Evident că pentru asta Andreu are nevoie de încredere completă în echipamentul pe care îl foloseşte.

După un sezon întreg pe Dirt Love, sezon în care a câştigat Red Bull Berg Line în Winterberg, a venit vremea să se beneficieze de pe urma experienţei sale şi proiecta un nou Dirt Love. Când însă Andreu a fost întrebat cum ar vrea să îmbunătăţească bicicleta, răspunsul său a fost simplu: „Hey man, this frame is fucking perfect! Leave it like it is. Just change the colour. I want it black and I want the strongest components!” Zis şi făcut, noul signature bike Dirt Love a fost lansat în negru, cu decal-uri discrete şi componentele sale preferate.

Departamentul R&D de la YT a primit sarcina de a face bicicleta şi mai solidă, pentru mega jumpurile lui Andreu, dar păstrând totuşi aceeaşi greutate. În ciuda manevrabilităţii perfecte în aer pe distanţe lungi, bicicleta trebuia să fie agilă şi pe jumpurile mici cât şi pentru tricurile ce implică rotaţie si tailwhip-uri. Rezultatul s-a tradus printr-un cadru din oţel CrMo tratat termic şi double butted, cu downtube şi chain stays hidroformate şi head tube conic.

Cadrul dispune de gusset-uri integrate ce fac ca bicicleta să fie extrem de solidă. În acelaşi timp dropout-urile compacte au fost regândite şi dispun de întinzător de lanţ.

Bicicleta va fi disponibilă la YT Industries din aprilie 2013 la preţul de 999 euro.



Specificaţii:
Furcă: Marzocchi Dirtjumper 1 taper, cursă 100mm
Frâne: Formula RX, 160mm Disc
Roţi: Mavic EX 721 Disc / Division Dirt Hubs
Anvelope: Continental Race King 2.2
Angrenaj: Division CrMo 2pc steel cranks
Foi: Renthal BMX 25 teeth
Ghidon: Renthal Fatbar 38mm rise
Tijă de şa: Division Pivotal
Şa: Division Pivotal “Andreu Lacondeguy Signature”
Greutate: 11.9 kg

Geometrie:
Top tube: 583mm
Seat tube: 403mm
Chainstay: 393mm
Steering angle: 70°
Seat angle: 2°
Înălţime bottom bracket: 320mm
Ampatament: 1040mm

Via rasoulution.com
Raporteaza

2 Comentarii

Razvan Boeru
9 ianuarie 2013 la 14:50
Marzocchi DJ1, gap 20m. Bun de exemplu pentru toti cei carora nu le sunt de ajuns 100mm.
3 Alexandru Pufan, Andrei Mangeac, Andrei Roberto Oprisor
0
Andrei Mangeac
9 ianuarie 2013 la 22:06
CORECT !
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads