Meet the Stylers: Alex Jiga prin lentila lui Martin Wallmen

Aaaaaah, filiera sibiană! Cât de multe lucruri faine ne-a dat ea în ultimii 20 de ani și chiar mai mult de atât! Snowboarding, skateboarding, freeskiing, mountainbiking, BMX - în România toate s-au cernut și au înflorit într-un fel sau într-altul și prin Sibiu sau mai ales prin Sibiu. Plus poze și filme. Multe și faine. Și evenimente! De povestit nepoților! Și park-ul din Orlat... Nu e nevoie să intru în detalii, că dacă mă apuc, nu mai ajung să fac nimic altceva sâmbăta asta.

Dacă ești BMX-er din Sibiu și nu știi d-ăstea, ești exmatriculat, frățiuc! foto: Dragoș Dumitru / DirtBike.ro


Cu Vader în vizită la capitală. foto: Victor Carapcea


În mod normal, când văd montaje din ăstea, găsesc că e de minima mea datorie să le dau cu share pe pagina de Facebook a DirtBike. Dar paginile de Facebook sunt, sincer, cea mai mare frecție, mai ales acum când nen-tu' Mark vrea bani din ce în ce mai mulți de la tine ca să se vadă informația cum se cuvine, iar dacă nu, doar 10% din cei care-ți urmăresc teoretic pagina sunt expuși la conținutul de acolo. Deci am schimbat politica! De acum încolo o să punem aici, sub formă de articole, montajele faine care vin de pe la noi, din Românistan. Pentru că ăsta e minimul ce-l putem face pentru a susține cât de cât scena de la noi.

From a skatepark made by friends, with love! foto: Paul Dragoman


Jiga? Știți cum e Jiga pentru scena de BMX a Sibiului de acum? Nu e nici frișca, și nici cireașa de pe tort! Știți chestiile ălea minuscule și mărunte, multicolore, pe care le pui pe cele mai bune prăjituri doar atunci când sunt gata? Ălea de le zic americanii și englezoii ”spirinkles” sau ”hundreds and thousands”? No, fix așa e Jiga! ”The icing on the cake”, ”la crème de la crème”, vrăjeală, bla-bla-bla... Nu, Jiga e ălea și cu asta, basta! Altfel, v-aș putea spune despre Jiga cum a evoluat, ce a mai făcut, cât de diplomat e și ce mai postează pe Facebook. Că e superstylish, că e ”ghetto”, că e tru dă tru, că e nu-știu-cum... Dar adevărul e că nu contează. Că dacă e un om care să lase felul în care se dă să vorbească pentru el, atunci e Jiga. Și numai aia e important, pentru că de aia suntem aici!

Dați un click și bucurați-vă că scena asta evoluează! Jiga, my nigga, cum ar spune omul meu Găvozdea:Jos pălăria și lui Martin, filmer crescut în școala de Sibiu! Să ne bucurăm de prezența lui până nu pleacă să se mai școlească prin alte zări! Deci dați un click și AICI, nu de alta dar altfel ratați din ăstea:

Trebuie să le pun și pe ăstea, chiar dacă intru cu buldozerul în feng shui-ul articolului:

Un pahar de Roze și un turndown, vă rock! foto: Alin Sîrb


Trick de Jiga, poză de Hila. Let's all go fucking home, now shall we? foto: Tibi Hila


140 de kilometri mai la est, pietonalul din Răcădău te așteaptă și cu din ăstea. foto: Dragoș Dumitru / DirtBike.ro


Guilty parties. foto: PushockȘi încă una pentru Jiga, pe final:
Fotografii de Victor Carapcea, Alin Sîrb, Paul Dragoman, Dragoș Dumitru, Silviu Naicu și Tibi Hila. Mulțumiri!

Salutare BMX, salutare Sibiu! Ne e drag de voi!
Mx
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×