Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: am o problema la fox 36

#10862

Bogdan Boariu
Postat de Bogdan Boariu
Subiect deschis de la 21 martie 2021 la 19:48:00
Raporteaza
salut. am o problema la o furca fox 36. furca a fost cumparata second hand si am avut o iesire cu ea pe zapada (a doua iesire dupa ce am cumparat-o) si cand eram pe drum spre casa mi s-a blocat. nu era complet blocata, dar cateodata nu se lasa deloc si cand se lasa se simtea ca si cum freaca de ceva si se lasa foarte foarte greu. dupa ce se lasa nu revenea la full travel si daca o trageam inapoi se simtea ca si cum freaca ceva. dupa doua zile era la fel si am dat jos lowerul si am scos airshaftul si avea foarte multa mizerie in ea, dar totul parea in regula si nu am vazut nimic ce sa fie stricat. dupa ce i-am facut service a mers super bine si dupa vreo 3 iesiri pe caldura a venit iar zapada si am dat o tura pe zapada si iar s-a comportat la fel ca cealalta tura pe zapada, doar ca a doua zi a mers perfect si nu i-am facut nimic. de atunci am mai dat cateva ture si azi cand am dat o tura ( nu pe zapada, afara sunt peste 6 grade celsius), iar a inceput sa faca asa, doar ca nu se blocheaza, dar merge greu si se simte ca si cum freaca ceva. oare care este motivul? cand am facut service nu am desfacut damperul pentru ca mi se pare ca este peste nivelul meu. este posibil sa fie din cauza damperului si sa necesite service? sau care poate sa fie motivul?
multumesc!
Postat de Bogdan Boariu la 21 martie 2021 la 19:48:00
0
0
Mie imi suna a ulei prea vascos la temperaturi mici. Posibil ca cineva sa ii fi facut service cu uleiul gresit sau sa fie cel original, dar imbatranit, insa e greu sa pui un diagnostic fara sa vezi. Iti recomand sa mergi la un service. Am vazut un cartus de 34 desfacut la un prieten si mi s-a parut greu de pus inapoi.
Postat de Minu Cristian la 21 martie 2021 la 20:42:00
0
0
Clar trebuie service la damper: ulei imbatranit sau alta vascozitate
Postat de George Romanescu la 22 martie 2021 la 08:18:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.