Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: Lant rezistent pentru E-bike

#265629

Minu Cristian
Postat de Minu Cristian
Subiect deschis de la 27 martie 2024 la 12:23:00
Raporteaza

Salutare! Am un amic care intampina constant o problema cu lanturile ce se rup, pe o bicicleta la care s-a facut conversie la motor electric Bafang (destul de puternic) cu transmisie Shimano XT de 10 viteze. Cum bicicleta este folosita pentru naveta si deplasare prin oras, de multe ori in modul full electric, si nici el nu e chiar usurel, devine frustrant si scump, sa schimbi un lant la cateva saptamani. A incercat pana acum ceva non-ebike de la shimano (deore cred) KMC x10, e10s, niciunul netinand mai mult de 2 luni.

Asa ca daca aveti o recomandare de un lant super rezistent pentru 10v sau chiar si o alta solutie (inafara de single-speed :)) ) as fi recunoscator sa o aud. Personal m-am gandit chiar si la o conversie 8 viteze, din moment ce lanturile sunt ceva mai groase, dar si acolo am ceva rezerve.

Postat de Minu Cristian la 27 martie 2024 la 12:41:00
0
0


Prob rupe fiindca forteaza la plecarea de pe loc ...


Lant E-bike SI sa demareze mai usor ... ori sa slabeasca.


Si nu e nevoie sa arunce lanturile, cand/ daca mai rupe schimba linkul rupt cu quick link... pt asta e bine sa aiba lantul un pic mai lung , daca e posibil

Postat de Calin Neagu editat la 28 martie 2024 la 13:37:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.