Forum

Subiect: PARERI ?

#11686

Mircea Laszlo
Postat de Mircea Laszlo
Subiect deschis de la 29 martie 2023 la 08:55
Raporteaza
Salut!

As vrea sa stiu cateva pareri de la Dvs. daca e cumva in regula sa mentionez cateva lucruri nu tocmai faine despre un user care are peste 150 de recenzii bune...
Ca sa explic putin si cat de pe scurt pot eu :), am cumparat de la dansul de mai bine de 1 an un schimbator XTR de 10v..aveam eu in cap un plan pe xtr mai old school pe 1x10 v ca sa mentin low cost-ul la mentenanta.
Totul ok, am dat recenzie buna, mi-a trimis filmari, a vb frumos, totul fain.
Bazat pe discutiile avute si video si etc, nu am verificat minutios schimbatorul XTR si l-am pus in cutie in asteptarea celorlalte componente.
Intre timp un amic ma suna si imi pune in balanta un XTR M9000 cu maneta cu tot si nu am rezistat tentatiei :)))
Am tras pe dreapta XTR de 10 v si am zis ca poate prinde bine candva.
Dupa vreo 6 luni cred, am zis ca mai bine il pun mai departe pe DB...mi s-a nascut o fiica si biciclitul a scazut considerabil :)

Imi scrie un domn cum ca l-ar vrea etc...si pt ca nu ma imbogateam din vanzare am zis ca decat dansul sa stea cu pipa si ghidonul pe dirt in asteptarea cientului potrivit si eu cu schimbatorul, chiar eu i-am propus schimb, gandind ca mai degraba un ghidon si o pipa cam cum am avut dintotdeauna, mi-ar prinde bine la "piese de rezerva" :)
A acceptat si dansul, ba chiar mi-a propus cei 50 lei diferenta in cont, l-am refuzat argumentand ca daca lui ii foloseste schimbatorul, eu sunt mai mult decat 'castigat" din schimb, cu toate ca repet, ghidonul si pipa sunt in boxa, nu am pe ce sa le pun momentan.
Dezamagirea vine cand ma contacteaza domnul carui i l-am trimis si imi spune ca XTR e cam praf...
Un lant montat incorect prin cusca care a ros din cage... ( aia am vazut si eu cand l-am primit, dar chiar eu facand acea greseala in urma cu multi ani, am trecut peste,)dar functional nu a patit nimic schimbatorul, e doar o chestie estetica.
Surubul cu cap ingropat care tine rotita de jos inlocuit cu unul mai lung cu piulita tocmai pt ca filetul in patina interioara era distrus iremediabil...
Deci o improvizatie de toata jena.
Suparat incep sa 'sap" sa aflu cine mi l-a vandut si am aflat...
La o mica verificare a anunturilor vad ca userul are un alt anunt cu o improvizatie de toata jena, improvizatie la care am ras atunci cand am luat schimbatorul, imi folosea si acea maneta de 10 v dar nu puteam accepta improvizatia chiar daca era 100% functionala, deci asta imi confirma ca domnul cam umbla cu improvizatii...cea cu maneta e vizibila in pozele de la anunt, insa cea de la cusca schimbatorului nu a fost evidentiata si nici mentionata, s-a mers "inchis" ca la poker :)

Scuze ca mai succint de atat nu am putut fi dar intrebarea e daca dupa toata patania, dupa mai bn de 1 an, dupa ce am dat recenzie buna atunci...sa revin acum asupra recenziei si sa spun cum stau lucrurile de fapt..

Fata de domnul caruia i-am trimis schimbatorul, m-am revansat cu vriament de 100 lei in cont...i-am zis ca ii trimit piesele inapoi si el imi trimite inapoi schimbatorul dar am convenit cu cei 30 lei platiti la FAN la exp schimbatorului, cu cei 30 ce ii trimit inapoi piesele lui, si cu cei 30 lei ce ii achit coletul cu xtr ul ce mi l trimite inapoi...90 lei absurzi.

Apreciez parerile Dvs. si voi actiona in functie de feedbackul primit, momentan sunt mai bn de 10 zile cand imi sta in gat toata situatia...nu cei 130 lei dati ma deranjeaza, ci faptul ca lipsa reactiei din partea mea nu ar aduce nici un plus.
Tac, inghit in sec, userii de genul asta isi vad in continuare de treaba...not cool.

Ms!
Postat de Mircea Laszlo la 29 martie 2023 la 08:55
0
0
Sa zica admin sau cine e ci site-ul daca are sens ce vrei, esti cam tarziu la peste 1 an de la tranzactie.
Fiindca daca ziceai atunci ceva probabil se gasea intelegere cu vanzatorul, acum nu stiu.

mircea laszlo
...Fata de domnul caruia i-am trimis schimbatorul, m-am revansat cu vriament de 100 lei in cont...i-am zis ca ii trimit piesele inapoi si el imi trimite inapoi schimbatorul dar am convenit cu cei 30 lei platiti la FAN la exp schimbatorului, cu cei 30 ce ii trimit inapoi piesele lui, si cu cei 30 lei ce ii achit coletul cu xtr ul ce mi l trimite inapoi...90 lei absurzi.

Aici e 100% vina ta, orice piesa revanduta trebuie verificata.
Postat de Calin Neagu editat la 29 martie 2023 la 12:39
0
0
Nu neaparat m-am bazat pe calificative, avea poze, facute "bine" desigur :)))
Mi-a dat o filmare cu el pe bicicleta, ca mi-a zis ca il are montat si il da jos daca il vreau, schimba bine, la click, dar nu se vedea nimic despre patina aia si piulita din partea opusa
Cand l-am primit am vazut uzura mecanica produse de lant la cage dar nu am observat "mestereala" facuta la cage...
Daca observam, nu ii dadeam calificativ ok, normal ca cautam o solutie la el, atunci.
Odata tras pe dreapta " de bun" cum l-am gasit atunci, asa l-am considerat acum cand l-am ambalat si l-am expediat, dar da, eroarea mea!
eroarea mea, 100 mea :)

Ideea e ca acum userul e bine mersi pe bazar si poate ar merita o "mustrare"...
Postat de Mircea Laszlo la 29 martie 2023 la 14:19
0
0
Da, o recenzie la profil ar fi pasul 1.
Pasul 2 ar fi scris in sectiunea asta despre cele intamplate, cu nume si detalii, la asta ma refeream.

Vedem...daca e liniste si pace pe aici, lasam sa fie asa, nu facem valuri :)
Postat de Mircea Laszlo la 30 martie 2023 la 06:36
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.