Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: Atentie mare la Claudiu Claudiu - Timisoara

#11797

Claudiu Baias
Postat de Claudiu Baias
Subiect deschis de la 1 august 2023 la 21:37:00
Raporteaza
Salutare!
Din păcate, mă alaturi ai eu "clubului păcăliților", făptașul fiind user-ul Claudiu Claudiu din Timișoara,
https://www.dirtbike.ro/profil/94412

Pe scurt: avea la vânzare o roată față ultegra, folosită, 250 lei. Iau legătura cu omul, îi plătesc avansul solicitat pentru transport. Primesc în sfârșit roata, o verific frugal la curier (greșeala mea), era roată in colet, era întreagă (mă rog lipsea o contrapiulița, nesemnalată in anunț, dar asumată de mine în urma discuției telefonice). E drept că se cam învârtea mai agățat, am pus pe seama lipsei de service.
Iau roata în mână, să o pregătesc de montat, și observ că suprafețele de frânare sunt concave. Mă oameni buni, concave e un termen blând ! Canioane! Deci o roată terminată, inutilizabilă din punct de vedere al siguranței!
Mă înjur una în gând, îmi zic "asta e, rămân spițele și butucul...", Și mă apuc sa desfac piulița de pe partea cu contrapiuliță lipsă. Ia ghiciți de ce agață roata la învârtire? Suprafața de contact a bilelor era praf!
Iau legătura cu omul, îi spun ce am descoperit, bineînțeles că eu sunt de vina că nu am cerut detalii, s-a oferit să îmi vireze înapoi 50 lei. I-am explicat omului că roata aia e cu risc de schilodeala, că poate ceda oricând, și că locul acelei roti e la fier vechi.
Ii zic că îi trimit roata înapoi, transport tur-retur pe banii mei, mă refuza pe motiv că "e desfăcută" (adică am desfiletat o piuliță de la butuc, pentru verificare), și îmi propune sa îmi transfere înapoi 80 lei.
I-am dat contul, i-am zis sa îmi vireze ce și cât vrea el, mi-a virat 80 lei.
Asta e, pentru unii, omenia se rezuma la 130 lei...

Bottom line, tot cred că e mai bine așa, macar eu o să arunc mizeria aia, să nu ajungă pe mâinile unui începător, care să își pună viața în pericol, doar din lăcomia și din lipsa de responsabilitate a unora!

img]https://i.postimg.cc/1fd6hm2m/IMG-20230731-104721.jpg[/img]

img]https://i.postimg.cc/hX7mSFR9/IMG-20230731-104813.jpg[/img]

Postat de Claudiu Baias la 1 august 2023 la 21:37:00
0
0
Scuze de eroarea cu imaginile!

Postat de Claudiu Baias la 1 august 2023 la 21:40:00
0
0
Dacă situația s-a rezolvat, să postezi detalii. ;)
Postat de Maximilian Munteanu la 7 august 2023 la 23:57:00
0
0
Da, situația s-a rezolvat, mi-au fost returnați restul banilor, fără alte explicații (bănuiesc că forumul a avut un rol).
Scuze de întârzierea cu care am răspuns, am fost în concediu.
Am întrebat ce sa fac cu roata în cauză, nu mi s-au mai răspuns. O mai tin 30 zile din acest moment, apoi o duc la reciclat, dacă nu primesc niciun răspuns.
Postat de Claudiu Baias la 25 august 2023 la 17:32:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.