Forum

Subiect: Chitoran Florin Olimpiu - Nu ridica colete

#11631

Bogdan Cioaca
Postat de Bogdan Cioaca
Subiect deschis de la 29 ianuarie 2023 la 09:32
Raporteaza
Datorita acestui individ (Chitoran Florin Olimpiu), furca mea a beneficiat de un sejur de odihna de 7 zile in depozitul Fan Courier, transportul dus-intors fiind suportat de mine, bineinteles.

Acum de vina sunt eu pentru ca:
1. Nu am cerut un avans inainte sa trimit coletul,
2. Nu am bagat in seama postarea negativa precedenta (https://www.dirtbike.ro/forum-biciclete/discutii-in-legatura-cu-site-ul/29-membrii-problema/34444-chitoran-florin-olimpiu-neserios/).

Asa ca, pe viitor, cine are de-a face cu acest "afacerist" , intoarceti spatele si fugiti. Tareee...

Va salut,
Bogdan C.

PS: @ Chitoran Florin Olimpiu: Daca citesti postul asta - sa traiesti ba baiatule...
Postat de Bogdan Cioaca la 29 ianuarie 2023 la 09:32
0
0
Buna seara!
In primul rand daca nu intelegeti ca a fost vorba de un deces in familie este fix problema dvs! Referitor la tor ce ati scris nu sunt "afacerist" asa cum sustineti, si am luat cred ca vreo 4 sau 5 colete de la dvs si nu au fost probleme! Ceea ce ar trebuii sa intelegeti! Iar in momentul in care am revenit v-am trimis mesaj, mi-am cerut scuze si v-am spus care a fost problema si v-am cerut un cont inncare sa va virez transportul! Cred ca normal ar fii sa stergeti aceasta postare pentru ca nu are nici o treaba cu adevarul!
Postat de Chitoran Florin Olimpiu la 4 februarie 2023 la 17:40
0
0
Deci nu e adevărat că a trimis furca și nu ai ridicat-o??? Că asta se înțelege din postare...
Postat de Marius Chereja la 5 februarie 2023 la 06:17
0
0
@Chitoran Florin Olimpiu: Îmi pare rău pentru decesul din familia ta, condoleanțe, dar nu, nu este ”fix problema păgubitului”. Este și problema ta și de aia suntem aici. Vă rog frumos să rezolvați civilizat problema.

@Bogdan Cioacă: Este adevărat că v-a cerut numărul de cont?

Poate vreunul dintre voi să-și demonstreze spusele?

Mx
Postat de Maximilian Munteanu la 5 februarie 2023 la 11:34
0
0
Lasa-mi un nr si iti trimit poza! De 2 ori i-am cerut contul sa-i transfer banii pentru transport! Iar de confirmat poate confirma ca acumparat demai multe ori de la el, gen de vreo 4-5 ori cred, furci si diferite piese! In fine! Eu am fost cat se poate de "om" si mi-am cerut scuze si am vrut sa trasfer! Nu am nici o problema daca doreste poate adauga inca 10 astfel de subiecte! Eu stiu ca imi ridic coletele, dar daca nu vrem sa intelegem ca este vorba de un deces! L-am rugat pe baiatul de la fan sa-mi mai ridice el din colete , doar ca el mi-a ridicat ce era mai ieftin! In fine! Eu pot demostra ca am cerut un cont pe 1 feb prin 2 mesaje!
Postat de Chitoran Florin Olimpiu la 5 februarie 2023 la 11:47
0
0
Din moment ce asta e o discuție publică, orice informație va fi postată transparent aici. Ai opțiune de a atașa poze aici și le poți găzdui la tine în secțiunea de fotografii.

Și aici nu e vorba doar despre tine, ci despre credibilitatea unei comunități. Dacă ție ți se mai fac 10 astfel de topic-uri, avem NOI o problemă cu asta. Deci nu e așa lejer.

Din nou: vă rog să vă rezolvați problema!

Mx
Postat de Maximilian Munteanu la 5 februarie 2023 la 14:16
0
0
Salut.

@Chitoran Florin Olimpiu, NU as fi deschis topicul asta daca imi raspundeai la mesaj cand ti-am scris.
Am asteptat 3 zile raspunsul tau, iar in tot acest timp tu ai fost activ pe olx.

@Maximilian, confirm, mi-a cerut cont sa imi vireze banii. Te rog sa inchizi topicul, eu am incercat dar nu stiu cum.... Sau explica-mi cum sa o fac si il inchid eu.
Postat de Bogdan Cioaca la 7 februarie 2023 la 10:18
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.