Forum

Subiect: Maican Cristian - Constanta 0738233062

#11621

Mircea Ciucă
Postat de Mircea Ciucă
Subiect deschis de la 13 ianuarie 2023 la 20:55
Raporteaza
Salut,

Cred ca primul comentariu negativ pe care il dau cuiva de pe forum.

Maican Cristian - Constanta, 0738233062

Aceasta persoana, dupa ce i-am rezervat un produs "pana cand ia salariul", i-am facut comanda la curier dupa ce mi-a confirmat sa ii trimit abia astazi coletul respectiv. Dupa ce a negociat cat s-a putut, a ramas sa ii platesc eu transportul la produs, si atat. Pentru ca a ramas sa ii trimit eu coletul, i-am facut comanda printr-un curier cu care lucrez de mult timp.

Curierul m-a sunat ca nu poate ajunge astazi, din vari motive, curier cu care nu am avut probleme. Se intampla uneori sa nu ajunga, arareori, chiar daca e sfarsit de saptamana. A ramas sa ii trimit coletul pe luni. L-am sunat pe acest individ, l-am anuntat si i-am explicat frumos ce s-a intamplat. A zis ca e ok si ca ramane pe luni, dupa ce mi-a insiruit o gramada de traume si offuri si ca nu poate sa mai ajunga la antrenament (wtf?!) din cauza ca nu ajungea coletul la timp, ca are necazuri, ca asa si pe dincolo. Nu l-am bagat in seama, mi-am vazut de treaba. I-am spus ca daca astazi mi-a facut comanda, astazi il si trimit. Desi, in mod normal stabiliseram ca voi rezerva produsul pana dumninica, o zi in plus era tot acolo. Oameni suntem...

In seara aceasta, a inceput sa imi scrie si a sa injure mai ceva ca la piata, ca de ce ii fac eu program legat de primirea coletului. I-am explicat ca indiferent de curier, independent de mine si ca nu am cum sa stiu la ce ora ar trebui sa primeasca coletul, va trebui sa il primeasca pe adresa pe care mi-a dat-o, si nu vad legatura cu programul lui. A inceput sa isi bage sa isi scoata sa injure ca de ce ii fac eu program ca are probleme la servici si ca el nu poate pleca de la servici. I-am spus inca o data ca indiferent de curierul prin care se trimite coletul, va trebui sa il ridice. Mi-a intins nervii la maxim! M-am oferit chiar sa platesc transportul din nou, prin alt curier, anuland comanda la firma de curierat prin care doream sa il trimit, si daca doreste, il pot trimite pe adresa de la serviciu. A inceput sa ma injure din nou. I-am spus ca noi am terminat orice colaborare si i-am urat o seara buna. A continuat sa imi scrie si sa injure.

Mereu m-am comportat mega omeneste cu cei care comanda si am pastrat cu unii legatura chiar si in ziua de astazi.

Nu recommend aceasta persoana sub orice forma. E paranoica, mi-a scris seara tarziu, desi nu puteam sa ii raspund, suna incontinuu si sa imi scrie pe whatsapp ca sa ma intrebe de orice altceva decat ceea ce aveam eu de vanzare, desi i-am spus ca nu am cum sa il ajut si nici nu dau sfaturi aiurea.

Nu stiu ce a fost in capul meu...Genul acesta de oameni i-as evita cu cel mai mare drag, nu am intalnit asa ceva pana acum.

Pot pune la dispozitie discutia de pe whatsapp cu ceea ce s-a intamplat.
Postat de Mircea Ciucă la 13 ianuarie 2023 la 20:55
0
0
De curiozitate care e valoarea produsului pe care-l vrea ?

[quote] a inceput sa imi scrie si a sa injure mai ceva ca la piata, ca de ce ii fac eu program legat de primirea coletului. I-am explicat ca indiferent de curier, independent de mine si ca nu am cum sa stiu la ce ora ar trebui sa primeasca coletul, va trebui sa il primeasca pe adresa pe care mi-a dat-o, si nu vad legatura cu programul lui. A inceput sa isi bage sa isi scoata sa injure ca de ce ii fac eu program ca are probleme la servici si ca el nu poate pleca de la servici. I-am spus inca o data ca indiferent de curierul prin care se trimite coletul, va trebui sa il ridice. Mi-a intins nervii la maxim!
M-am oferit chiar sa platesc transportul din nou, prin alt curier, anuland comanda la firma de curierat prin care doream sa il trimit[/quote]
Am subliniat unde e problema, ... la tine :P
Serios acum, daca omul nu e cum trebuie de ce insisti sa-i vinzi ceva ?
Inchizi telefonul si gata.
Postat de Calin Neagu editat la 14 ianuarie 2023 la 11:47
0
0
Calin, unii au probleme la mansarda. Sunt o gramada astfel. Dar este pur treaba lor, nu a mea. Pe mine ma intereseaza sa imi vad doar de ale mele.

Da, m-am oferit sa ii schimb curierul, anulam comanda, recuperam banii de comanda, si faceam comanda la alt curier. Altfel nu. Ideea e, ca atunci cand i-am dat link de urmarire si awb nu mi-a zis nu ii convine acel curier. Daca eu aleg sa platesc transportul, trimit prin cine colaborez, altfel, clientul isi asuma costurile de curierat si ii trimit coletul prin cine doreste el, nu am nimic de obiectat.

Legat de ce m-ai intrebat, nu cred ca e important, am cateva produse in vanzare. In general nu fac reduceri si discounturi la ceea ce vand. Si asta pentru ca toate produsele pe care le vand sunt precum in descriere, fara smecherii de olx. Daca un produs are garantie, il dau cu garantie mai departe. Daca e 2nd, le fac mai fac o proba inainte sa le vand ca sa fiu sigur ca este asa cum e descris in anunt. Iar in cazul de fata a fost vorba de Garminul pe care il am in vanzare. Am facut o sesiune de 2 ore pe trainer, cu toate chestiile pornite, pe balcon cu geamul deschis dupa ora 21 seara, deci destul de frig, iar bateria a ajuns la 83%.

Degeaba inchizi, te suna, iti da mesaje, etc...Nu sunt fan block, dar la unele persoane e chiar necesar, din pacate, nu inteleg ce este acela "Nu, multumesc!"
Postat de Mircea Ciucă la 14 ianuarie 2023 la 20:12
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.