Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: Dirtbike 2024

#265643

Mircea Popan
Postat de Mircea Popan
Subiect deschis de la 30 martie 2024 la 00:07:00
Raporteaza

Buna seara,


Odata cu noul site 2024, au disparut toate recenziile care erau la profilul meu lasate de la utilizatori. Se vor restaura sau va ramane asa?


A disparut si sectiunea de "Service/Servicii" de la Bazar. Va mai oferi dirtbike.ro sectiune de "Servicii" la Bazar?


Adresa de email este afisata la profil acum, fara niciun filtru, este expusa la spam etc. Va ramane asa in continuare sau oferiti o modalitate sa fie afisata numai celor logati si preferabil numai cu acordul detinatorului contului?


Am scris si la [email protected] dar nu am primit raspuns.


Astept cu interes raspunsul dvs.


Multumesc anticipat,

Postat de Mircea Popan la 30 martie 2024 la 00:13:00
3
0

Bune intrebari, si eu eram curios cu commenturile adunate in ani de zile la profil. Sunt 100% convins caci costi va face o treaba buna cu noul site, gen nu va arunca la gunoi cea ce noi am strans in decursul anilor !

Postat de Tiberiu -Florin Florea la 30 martie 2024 la 22:56:00
3
0

Au modificat (in rau) un site care mergea foarte bine!

Postat de Bogdan Action la 31 martie 2024 la 18:32:00
2
0

Din pacate site-ul a devenit nu doar neprietenos cu userii, dar si foarte nesigur. Pe langa faptul ca e plin de spam in te miri ce limba, numarul de telefon si email-ul sunt afisate la discretia oricui, chiar daca in momentul de fata nu am anunturi in bazar care sa contina informatiile acestea. Primesc eroare de fiecare data cand vreau sa imi actualizez informatiile contului, ori sa bifez casuta cu "Ascunde numarul de telefon". Coincidenta sau nu, de cand cu noul site, sunt sunat in fiecare dimineata la ora 6 de numere de Maldive. Toate astea m-au facut sa vreau sa imi sterg contul, dupa 12 ani de activitate pe aici, dar, surpriza, NU SE POATE! Poate sunt eu prost si nu gasesc optiunea asta, nu stiu...


Apoi mai este problema de interfata...Versiunea site-ului din 2021 era foarte bine structurata si merita sa evolueze, in schimb s-a optat pentru schimbari radicale ce au transformat site-ul intr-un fel de olx. Inteleg ca bazarul este un element foarte important, si eu am apelat in nenumarate randuri la el, dar cine a gandit interfata trebuie sa inteleaga ca nu toti suntem aici pentru a vinde/cumpara/promova sau a face bisnita. Pe unii ne mai inereseaza si informatia de pe forum, un alt element foarte important, care acum e lasat in paragina si ca moderare, si ca pozitionare in cadrul paginii/ spatiu alocat, si ca interfata etc. Ma intristeaza, zau...pentru ca suntem multi pe care informatiile scrise aici ne-au ajutat enorm si ne-au educat in domeniu.


Nu ne ramane de sperat decat ca cele scrise pe aici vor fi luate in considerare si ca site-ul va ajunge cat mai repede in cea mai buna forma a sa.

Postat de Minu Cristian la 1 aprilie 2024 la 14:56:00
2
0

Se pare ca nu se vor mai reface recenziile de la profilurile utilizatorilor. Din acest motiv, dirtbike nu mai este de actualitate pentru mine, fiind mai nesigur chiar decat olx sau p24! Avea un mare avantaj dirtbike: recenziile care se puteau lasa la profilul utilizatorului.


Au renuntat si la sectiunea de servicii !!! Acum au aparut anunturi de angajare la magazine , in schimb! Adica mecanicul independent trebuie interzis/suprimat si orice lucrare facuta la servisuri de doi bani de la magazinele care nu dau doua cepe prajite pe client! MARE RUSINE!!!! SA VA FIE RUSINE DIRTBIKE!!!! mai bine mananc din sant decat sa lucrez pentru vreun magazin de biciclete!

Ceva miroase PUTRED: anunturi de angajare pe prima pagina concomitent dispare sectiunea de service si recenziile de la profiluri. A fost aceasta o cerinta expresa din contract? Nu e nicio coincidenta ca magazinele alea au cele mai proaste si scumpe servisari, nu? Nu e nicio coincidenta ca toti clientii cu care am vorbit fug de aceste magazine, nu? Sper ca vor plati bine si cand veti ramane cu mai putini utilizatori activi. Bafta!


Nu am primit nici un raspuns, pe email sau aici pe forum.

Din respect pentru utilizatori, trebuia sa fie cel putin o comunicare pe pagina principala despre schimbarile care se vor face. Dar suntem tratati ca vite/volum!


Asa cum este acum, situl e mort pentru mine, prezinta 0 (ZERO) interes si aceasta e ultima postare. In cazul in care se restaureaza recenziile si sectiune de Service, voi reveni asupra deciziei.


Ne vedem pe alte situri de anunturi unde mai este inca loc pentru mecanicul independent!


Postat de Mircea Popan la 10 aprilie 2024 la 13:44:00
1
0

Am pierdut anunturile favorite si aticolele noi din bazar, nu mai inteleg nimic.

Postat de Ovidiu Baltesiu la 11 aprilie 2024 la 08:20:00
1
0

Salutare,

Sunt Ștefan, project managerul acestul site și vă răspund oficial la toate observațiile de mai sus, dar înainte de toate răspunsurile vă pot spune că migrarea pe o nouă platformă, care este MULT mai sigură, fără bug-uri și fără căderile de servere pe care le avea veche platformă este extrem de complexă și a necesitat peste 1 an de muncă și încă lucrăm să o îmbunătățim


Da, știm că încă nu sunt toate funcțiile din vechea platforma dar lucrăm se le aducem înapoi și vă asigurăm că toate datele istorice (review-urile și mesajele dintre useri) nu s-au pierdut și le vom afișa din nou.

Am deschis o postare pe pagina de Facebook legată de acestă versiune nouă a site-ului DirtBike.ro unde strângem feedback și anunțăm toate update-urile.

https://www.facebook.com/DirtBikePunctRo/


@Ovidiu Baltesiu - funcția de anunțuri favorite va reveni în aproximativ 2 săptamâni înapoi în Bazar. Este și acum dar înca nu este în pagina de anunț, este doar în lista de anunțuri. Este adevarat că ce aveai la favorite pe versiunea veche, nu am avut cum să păstram în versiunea nouă și să le importăm, dar tot ce vei adauga de acum încolo, va funcționa.


@Mircea Popan

- recenziile de la profilul utilizatorilor si ele vor reveni in aprox 2-3 saptamani.

- vom reintroduce rubrica de Servicii, dar tocmai ca sa ajute utilizatorii mai mult (si implicit si prestatorii de servicii) am facut o categorie întreagă de Service

https://www.dirtbike.ro/service-bicicleta-romania unde îți poți adauga singur business-ul, îl poți administra, îl poti edita și este 100% Gratuit.

ai aici toate detaliile https://www.dirtbike.ro/oferte-companii-b2b

- vom trata toti partenerii egal si nu vom face judecati de valoare legat de calitatea unui service sau a altuia. Vom lasa comunitatea sa scrie review-uri (functie care se va reactiva curand)

- rugaminte: atentie putin la limbaj! Noi oferim servicii de care beneficiezi Gratuit, iar in spatele acestui proiect sunt multi oameni, care muncesc si sunt platiti ca tu sa beneficiezi de aceste servicii. Site-ul acesta nu a cazut din cer, nici serverele, nici facturile lunare de intretinere si nici orele oamenilor care lucreaza, asa ca putin respect.


@Minu Cristian

- Securitate: partea de securitate este deja rezolvata, am anonimizat si protejat datele (numar de telefon si adresa de email), am facut un ghid despre cum sa te feresti de inselatorii https://www.dirtbike.ro/page/cum-sa-te-feresti-de-inselatorii care este vizibil in toate paginile de anunt. Partea de logare si user a fost securizata cu solutii tehnice moderne, am pus logare cu Google si Facebook, cu Google Recaptcha.

Ne pare rau pentru primele zile cand au fost, intr-adevar mici probleme, dar intre timp s-au rezolvat.

- partea de interfata - lucram la ea să o îmbunatățim constant, iar prioritatea categoriilor în home page va fi data de volumul de trafic și de interesul utilizatorilor. Faptul ca acum arata altfel este si normal, pentru ca au trecut multi ani, trebuie sa adaptam site-ul la device-urile mobile, la noile tehnologii. Ar fi trist să rămână la fel și să nu existe evoluție, chiar daca unii vizitatori s-au obisnuit cu versiunea veche. Informatiile in noul site sunt si vor fi mult mai bine actualizate, mai diverse, mai multe, iar tehnologic vom tine la zi platforma.

- te asigur că citim ce scriu toți utilizatorii, toate sugestiile, toate problemele, pe toate platformele si avem notate zeci de task-uri, bug-uri, proiecte, idei, propuneri si le luam pe rand sa le rezolvam sau sa le implementam. Ce nu s-a facut in 18 ani, nu putem reface in cateva zile, dar in urmatoarele cateva luni cu siguranta vom fi cea mai buna platfoma dedicata ciclistilor, asa cum ne-am consacrat.


Mulțumim tuturor care ne vizitează, ne scriu, ne citesc și folosesc DirtBike.ro.

Rămânem deschiși la orice sugestie, propunere și critică constructivă, iar pe pagina de Facebook și pe [email protected] încercam să răspundem cât mai rapid la orice solicitare.

Postat de Stefan Livadariu editat la 11 aprilie 2024 la 23:02:00
4
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.