Mircea Popan
Mircea Popan

Mircea Popan

Anunturi postate: 1
Articole postate: 0
Evenimente solicitate: 0
Postari Forum: 256
Raporteaza

1 anunturi postate

145 Comentarii și Recenzii despre Mircea Popan

Adrian Muraru
19 noiembrie 2023 la 08:22
Inca de cand l-am abordat mi-am dat seama ca e un profesionist!Am achizitionat de la el un kit intreg Nexus 8,gata montat pe o roata,si mi-a usurat ft mult munca,in unul din proiectele mele de restaurare/modificare a unei biciclete,a iesit un "restomod" fantastic.
2 Mircea Popan, Andras Kiss
0
Mițu Biciclistu
24 ianuarie 2024 la 17:17 (editat)
Mircea Popan este nu doar un profesionist ci și un caracter frumos de om. Lucrează ca neamțul: serios, precis și foarte corect. Am dus la dânsul o roată cu butuc Shimano NEXUS 7Coaster Brake Inter-7, care se învârtea cu blocaje intermitente. În câteva ore a efectuat reparația și la rugămintea mea a eliminat și saboții de blocare pedalat revers, astfel încât se poate pedala înapoi în gol, freewheel. Un tehnician foarte atent la detalii- am primit punguța cu piesele scoase și un dosar cu toate detaliile tehnice cu instrucțiuni foarte utile. Bine ar fi ca toți meseriașii români să lucreze precum dânsul. Mulțumesc mult Mircea, Dumnezeu să-ți dea sănătate și multă Bucurie !
2 Mircea Popan, Andras Kiss
0
Andras Kiss
28 ianuarie 2024 la 17:17
Salutare.Sunt Kiss András,din Oradea.Am colaborat cu mulți mecanici de biciclete, unii mai buni altele sub orice critica.Am mai cumpărat o roată cu 4 viteze in butuc,Shimano,nu era nouă dar domnu Mircea a spus că garantează pentru roată,și o să funcționează mi de km.Ok am zis,mii de km, povesti.Asta a fost de vreo 5 sau 6 ani,și funcționează și acum,și e folosit nu stă în vitrină.Acuma am cumpărat o roată cu 8 viteze in butuc, Alfine,dar nu mergea cum trebuia.Am luat legătura cu domnu Mircea,am trimis roată cu curier.Mentionez că am mai avut bicicletă echipat Alfine nou nouți,deci știu cum trebuie sa meargă.In 2 sau 3 zile am primit roata înapoi.Am așteptat două zile după manetă nouă,am montat roata după instrucțiunile primite de la domnu Mircea.Apropo instrucțiuni,am primit un dosar întreg,cu toate ce trebuie să știu,extraordinar.Deci am montat roata,și cu mâna pe inimă pot sa spun că funcționează mai bine,mai fin că cel nou.Deci dacă aveți roată cu viteze in butuc, trimiteți la domnu Mircea,mai bun nu cred că există în România,și la preț de nimic.Scuze dacă am scris mai lung,dar vă mulțumesc dacă ai citit.
1 Mircea Popan
0
Ovidiu Stoian
5 februarie 2024 la 12:46 (editat)
Salut. Sunt Ovidiu din Ramnicu Valcea. Am colaborat cu Domnul Mircea pentru service butuc Shimano Nexus 8s. Sunt foarte multumit de serviciul domnului. Recunosc profesionalismul prin indicatii date inainte si dupa service. Domnul a pus si un manual cu detaliile tehnice pentru montaj roata si reglaje. Domnul Mircea a realizat aceasta revizie rapid astfel incat am putut sa ma bucur de bicicleta. Multumesc domnului Mircea. Cand va fi nevoie o sa revin tot la dumnealui pentru revizie.
2 Maximilian Munteanu, Mircea Popan
0
Paul Pirvu-Braica
6 iulie 2024 la 21:45

Domnul Mircea mi-a restaurat un butuc Shimano Nexus 3 care se afla într-o stare deplorabilă cu piese lipsă şi uzură mare, care acuma arată şi funcţionează mai bine decât unul nou. Recomand pentru orice lucrare de întreţinere sau restaurare a schimbătoarelor în butuc Shimano!

1 Mircea Popan
0

Scrie o recenzie

Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads