Gran Fondo Ro - Iași 50 km

Gran Fondo Ro - Iași 50 km

Categorie: Cross Country Data: 11 martie 2023 Locaţie: Iasi, Piciu Gold, jud. Iasi
Gran Fondo Ro - Iași 50 km
Data eveniment:
11 Martie 2023
Locatie: Iași, Piciu Gold

Invităm e toți cei interesați de bicicletă să beneficieze de noi experiențe.
Astfel cu sprijinul Randonneurs România și Piciu Team dorim să facilităm parcurgerea de trasee noi de anduranță chiar cu MTB-ul.

După experienta anilor trecuți, Iași Club de Biciclete îți propune o nouă aventura inedita, alături de oameni care iubesc această pasiune.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare. De restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să termini această serie.

GRAN FONDO ROMANIA pe scurt (GFR), reprezintă o serie de 4 brevete destinate tuturor cicliștilor/bicicliștilor, indiferent de nivelul de experienta și pregătire, cu o lungime și o viteza mai mică decât în cazul celorlalte brevete, având scopul obținerii experienței pentru a participa la brevetele clasice, cât și a promovării fenomenului ciclismului de anduranță în rândul întregii comunități de bicicliști.

Traseul pentru GFR50 km este Iași, Lețcani, Podu Iloaiei și retur
Timpul maxim de parcurgere este de 4 ore, deplasându-te cu o viteză minimă de 12.5 km/h și îți va aduce un certificat de omologare, precum și, înscrierea în lista Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experienta de care îți vei aminti cu drag peste ani.

Taxa de participare pentru brevetele populare este 35 lei / brevet (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și certificatul de brevetare, număr de participare), - Include medalia de Super GRandonneur2023, dacă parcurgi toată seria.
Înscrierea se face din timp prin trimiterea pe email-ul: [email protected], a numelui complet, adresa domiciliu, număr telefon, data nașterii, codul poștal de reședință.
Dacă ai participat în ani anteriori, ne trimiți doar numele.

Inscrieri si mai multe informatii:
https://www.facebook.com/events/1507535673064169/1507537793063957/
							
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×