Specialized Enduro cu furcă X-fusion Vengeance si roti de Downhill !
4.100 LEI (preţ negociabil)
Timișoara, jud. Timiș
Livrare gratuită prin Poşta Română, Curier rapid sau predare personală
Stare: Folosit
Marcă: Specialized
Categorie: Biciclete / MTB All-Mountain / Trail / Enduro
Dimensiune roţi: 26"
Mărime cadru: 20" - 22" (L)
Material cadru: Aluminiu
Aceasta este o bicicletă între categoriile Enduro si Downhill având componente potrivite pentru ambele. Cadrul este Specialized Enduro din aliaj de aluminiu, suspensia de spate este Fox DHX Air cursa de 60mm, furca este X-fusion Vengeance cursă de 180mm modificată la sudor specialist pentru a se potrivi in cadru ( furcile cu curse mai mari de 150 mm nu se potrivesc de obicei in aceste cadre ), frane pe disc Avid Juicy 3 cu discuri de 180mm, schimbator de viteze Shimano ( destul de slab ) pe spate si pinioane Shimano, roti de Downhill Schwalbe Big Betty cu cauciucuri de 26x2.4, butuc de Downhill pe față, butuc de Enduro pe spate ( nu se potrivește in cadru butucul de Downhill ).
Cadrul este in stare foarte buna, suspenia de spate a fost cumparata noua acum trei ani ( bicicleta nu a mai fost folosita de peste 1 an ) a avut o mica zgarietura care a fost acoperita si este ca noua ( acea pata neagra din poza ), suspensia de fata este in stare foarte buna si prezinta cateva mici zgarieturi superficiale care se observa foarte greu si nu afecteaza suspensia
si a fost modificata pentru a se potrivi pe acest cadru, deci acum se potrivește pe orice fel de cadru daca exista adaptor potrivit, frânele sunt in stare foarte buna ( frana pe fata necesita aerisire la service ), discurile sunt in stare excelenta, rotile sunt in stare foarte buna, cauciucurile sunt destul de uzate, butucul pe spate e destul de nou, cel de pe față e in stare bună, șaua e cam tare, bara de sa e rezonabilă.

Am participat la un concurs cu această bicicletă si pot spune că a fost incredibil la 40 km/h Downhill :))

Nu am avut timp sa o termin si trebuie cumparate: angrenaj potrivit, schimbător pe fata potrivit, pedale potrivite, ghidon si pipa potrivite deoarece cele pe care le are acum sunt slabe sau nepotrivite.
Preturi in primele doua saptamani :
Cadru : 1000 lei
Roti ( cu cauciucuri, butuci si spițe ) : 400 lei
Furca : 1200 lei
Suspensie Spate : 1000 lei
Frane : 150 lei
Discuri : 150 lei
Angrenaj : 50 lei
Schimbătoare cu pinioane : 50 lei
Pipă : 25 lei
Bară de șa + șa : 75 lei
Pedale : numa' bune de aruncat :))
Ghidon : la fel ca pedalele
Total : 4100 lei

Depinde de momentul in care ma sunați, sunt dispus la negocieri de aproape orice fel. Vreau sa o vând repede pentru ca am nevoie de bani destul de urgent așa ca sunt dispus sa las din preț sau sa plătiți in rate ;)

Aștept telefoanele voastre. Nu va sfiiți sa sunați chiar daca prețul vi se pare mare. Rezolvam noi cumva ;)

Update : am micșorat prețul, iar acesta va rămâne mic pentru 2 săptămâni.
Publicat: 29 Iulie 2018 17:49
Ultima actualizare: 16 Octombrie 2018 11:21
Vizualizări: 963
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×