Trans-Provence 2012 Teaser

Trans-Provence 2012 Teaser

Autor: Costi Iordan | 17 ianuarie 2012

Combinaţia supremă între cursele de coborâre, sălbaticiune şi aventuri pe bicicletă.

Trans-Provence reprezintă cam tot ceea ce înseamnă All Mountain într-o cursă întinsă pe mai multe zile. Cu toate că este un concurs ce se desfaşoară de-a lungul unei săptaămâni întregi, sunt puse la încercare toate abilitaţile unui mountain biker: conditie fizică, tehnică şi strategie pe cele mai sălbatice trasee din Europa.

Formatul acestui concurs îi premiază pe cei care pot parcurge o coborâre tehnică cat mai rapid, având un timp cât mai mic. Traseele de coborâre sunt pe poteci de tip singetrack şi nu pe drum deschis.

Limita de participanţi la acest eveniment este de 70 de oameni pe an, datorită formatului evenimentului şi a locurilor de desfăşurare. Lista din 2011 este un fel de Who's Who al mountainbiking-ului actual, garnisită cu rideri de top, jurnalişti reputaţi şi oameni din industrie: Nicholas Vouilloz, Sven Martin, Fabien Barel, Mark Weir, Marc Beaumont, Rowan Sorrell, Steve Jones, Cesar Rojo etc.

Raporteaza

2 Comentarii

Peter Laszlo
19 ianuarie 2012 la 13:09
fain
0
0
Tiberiu -Florin Florea
19 ianuarie 2012 la 20:41
Si eu vreau!
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads