The Invincibles Team 2009

The Invincibles Team 2009

Postat la: 1 septembrie 2009

Vineri, 4 septembrie, debuteaza la Gravity Park din Constanta a doua editie a celui mai tare festival de sport extrem din Romania, organizat de catre H2O. Eventul se anunta a fi un succes din toate punctele de vedere, in primul rand datorita premiilor totale in valoare de 30.000 euro cash + produse. In cele 3 zile (4,5 si 6 septembrie), amatorii de sport extrem, vor avea ocazia sa urmareasca rideri valorosi in actiune in cele 7 sporturi prezente in acest an la Invincibles: bmx, bike trial, dirt jumping, skateboarding, role, climbing si mountainboarding dirt jump, ultima fiind chiar o premiera abslouta in Romania. Fiecare sport in parte va avea cate 2 categorii: amator si pro, ca urmare a numarului mare de concurenti inscrisi pana in prezent.

The Invincibles Team 2009


Si cum vorbim despre un festival care se vrea a fi unul de traditite pe viitor, H2O, a pus la dispozitia riderilor 4 autocare, pentru a a le facilita deplasarea spre Constanta, care vor circula pe urmatoarele trasee:

Autocarul 1: Satu Mare - Baia Mare - Cluj - Tg Mures - Brasov - Bucuresti - Constanta
Autocarul 2: Oradea - Arad - Timisoara - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta
Autocarul 3: Suceava - Iasi - Bacau - Focsani - Buzau - Braila - Constanta
Autocarul 4: Bucuresti - Constanta

Numele sonore nu pot lipsi de la un asemenea eveniment iar pentru a va face o idee despre ce va fi la Invincibles 2009, iata cativa concurenti inscrisi la categoria BMX: Eduards Zunda (castigator BMX Invincibles 2008), Kristaps Sirmais, Daniel Wedemeijer, Daniel Tielkes, Marinus Pieter Kornelis Vos sau Adrian Malmberg.

Cat despre partea muzicala aferenta festivalului, aceasta va fi coordonata de Tralala Events iar cei ce vor urca pe scena sunt:

Din Romania: Suie Paparude, Zicu & UFE, Loriko (live drums), Manki'n'Stieb, Bully, Fresh the Funkster, Various Artists

Din UK: DJ Fu (Jungle Drummer/Script MC), MC Zani (UK Beatbox Champion 2009), DJ Matman

Asa ca nu uitati vineri 4, sambata 5 si duminica 6 septembrie, va asteptam la The Invincibles Team 2009, in Gravity Park din Constanta, cel mai modern skate park din Romania.
Raporteaza

6 Comentarii

Danciu Banu
3 septembrie 2009 la 13:55
Avand in vedere numarul limitat de locuri in autocare, imbarcarea sportivilor se va face prioritar, in functie de performante.
0
0
Elod Pal
5 septembrie 2009 la 03:26
o sa fie oare vreun live-stream pe net ?
0
0
Elod Pal
6 septembrie 2009 la 19:22
:)) =)) adica cine stie manual sta in fata :)) am cazut e pe scaun
0
0
Alexandru Bas
8 septembrie 2009 la 12:02
poze ? :D
0
0
Elod Pal
24 septembrie 2009 la 15:37
gasiti aici poze:

http://travies.pinkbike.com/album/invincibles-team/
0
0

Scrie un comentariu

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads